Quantcast

Albumą pristatantys „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ šturmuoja miestus

  • Teksto dydis:

Vietoje nenustygstantys „Antikvariniai Kašpirovskio dantys” leidžiasi į nuo pat pradžios sėkmingą kelionę. Pirmasis naujo albumo „Problematika“ pristatymo turo koncerto bilietai jau išparduoti.

Balandžio 21 dieną Kauno muzikos klube „Orixo“ įvyksiantis grupės koncertas toli gražu neprimena problematiško. Tiek grupės, tiek organizatorių džiaugsmui bilietai į šį nuotaikingą koncertą išpirkti likus savaitei iki jo.

„Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ prisipažino, jog šio koncerto laukia su nekantrumu. „Pamilome Kauną ir kauniečius vos išgirdę apie nutikimą su žirafa ir Antanu. Labai gera žinoti, kad simpatija abipusė. Bus smagi vakaruška!“, – teigia jie.

Visuomet stebinanti grupė išimties nepadarys ir šį kartą – visi pristatymo koncertai susidės iš dviejų dalių. Jų metu bus įgyvendinamos smagiausios muzikinės-teatrinės idėjos, o ištikimi grupės gerbėjai išgirs jau pamėgtas grupės „vizitines korteles“ – dainas „Į Venesuelą“, „Apie tai, kaip žirafa sumindė kaunietį Antaną“, „Joga – jėga“ bei naujo albumo „perliukus“ – „Indai“, „Žilvitis“.

Prieš pradėdami albumo „Problematika“ pristatymo turą, „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ įspėja, kad pasirodymai Lietuvos miestuose dėl renginio vietos, sezono gali skirtis, tačiau visus juos sies grupės energija, atiduodama žiūrovams koncertų metu.

„Mūsų muzika taip suburia ir įkrauna žmones, jog jie atiduoda visą savo energiją, nesvarbu, ar renginio vietoje būtų sėdimos, ar stovimos vietos, koncertas vyktų Klaipėdoje ar Vilniuje“, – teigia jie.

„Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ iš proto išvesti nori visus – vilniečius, kauniečius, gerbėjus iš pajūrio ar dzūkijos, todėl albumo „Problematika“ pristatymo koncertai balandžio 22 d. įvyks Šiauliuose, koncertų salėje „Saulė“, balandžio 28 d. – Alytaus kultūros ir komunikacijos centre, balandžio 29 d. – Klaipėdoje, „Kultūros fabrike“, o turas baigsis finaliniu koncertu Vilniuje – gegužės 5 d. pramogų salėje „Vakaris Vilnius“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių