Quantcast

Aktorius T. Gryn prisipažino – jo širdis jau užimta

  • Teksto dydis:

Vienas žinomiausių lietuviškų serialų aktorių, „Sidabrinės gervės“ apdovanojimą už geriausią aktoriaus vaidmenį pelnęs Tadas Gryn – apmąstymuose. Niekas nėra jo matęs atliekant geraširdžio, ramaus, šeimos vyro vaidmens. Visi įpratę Tadą matyti nuolat besisukant nusikaltimų ir intrigų sūkuryje. Kaip teigia pats aktorius, jis nežino, kodėl taip yra. „Aš neseniai pats susimąsčiau, kodėl aš visada kviečiamas vaidinti blogiečius. Bet rimtai... Gal vizualiai mano išvaizda primena blogą žmogų. O gal aš ir esu blogas žmogus?“ – juokiasi aktorius.

Realiame gyvenime aktorius yra visai kitoks, todėl ekrane matydama savo sūnų Tado mama ne juokais piktinasi. „Esu tikrai geras žmogus, romantikas, atliekami vaidmenys tikrai neatitinka mano asmenybės, nebent kartais gal vienas kitas niuansas išlenda. Mano tėvų požiūris į mano darbą yra normalus, juk jie žino, kad vaidinu. Tik mama žiūrėdama kažkurio serialo epizodą susinervino, kad mane nužudė, ir sakė, kaip aš galiu žiūrėti, kai mano sūnų žudo!“ – prisiminimais dalijasi Tadas.

Jeigu reiktų keisti profesiją, nežinau, ką veikčiau, turbūt labai ilgą laiką galvočiau.

T. Gryn prisipažįsta, kad jau beveik penkiolika metų būdamas aktorystėje turėjo daug abejonių dėl šio savo pasirinkimo. „Aišku, kad visko buvo! Gana dažnai būna tokių abejonių, net ir dabar. Bet jeigu reiktų keisti profesiją, nežinau, ką veikčiau, turbūt labai ilgą laiką galvočiau. Nors ilgainiui iškiltų ir finansinių klausimų, kad jau nebūtų iš ko rinktis ir reiktų eiti dirbti, vis tiek stengčiausi daryti tai, kas man patiktų“, – pasakoja Tadas Gryn.

Nors šiuo metu aktorius paskendęs darbuose, tačiau, nors ir trumpam, pavyko jį grąžinti laiku atgal. Paklaustas apie pirmąją meilę Tadas su šypsena veide prisimena vaikų darželio laikus. „Oi, vaikystėje buvo labai daug meilių ir jos dažnai keisdavosi... Puikiai atsimenu savo simpatiją darželyje. Tuo metu, kai esi mažas, dar nelabai žinai skirtumų tarp mergaičių ir berniukų, ypač fiziologinių, ir tada ta simpatija mane nusivedė į tualetą parodyti, kokie tie skirtumai iš tikrųjų yra“, – juokiasi Tadas.

Nors vaikystėje Tadas turėjo daug simpatijų, tačiau ilgainiui viskas pasikeitė ir aktorius teigia, kad per savo gyvenimą nuoširdžiai pamilęs yra mažai kartų. Taip pat, jis prisipažino, kad šiuo metus puoselėja šiltus jausmus merginai, tačiau neatskleidžia, kas ji tokia.

Jau nuo rugsėjo mėnesio per LNK televiziją aktorių Tadą Gryn galėsime išvysti trečiajame serialo „Rimti reikalai“ sezone. Apie naują vaidmenį seriale Tadas nedaugžodžiauja. „Daug pasakoti negaliu, nes tada užbėgsime į priekį ir atskleisime scenarijų. Naujajame serialo sezone atgysiu kaip Rolas, karštakošiškai šaltakraujis vaikinas, kuriam nieko nekainuoja kito žmogaus gyvybė. Rolas viską labai paprastai gali išspręsti. O kurią pusę palaikyti būsiu linkęs, sužinos tik ištikimiausi gerbėjai, sulaukę rugsėjo. O gal būsiu priešas visiems?“ – trumpai prasitaria T. Gryn.

Trečiasis serialo „Rimti reikalai“ sezonas – jau rugsėjį per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zmogus

Zmogus portretas
Labai neetiška aptarinėti kitų žmonių gyvenimą. Kiekvienas rūpinkitės savsis reikalais. O Toma ir Tadas savo santykius išsiaiškins patys.

o tai

o tai portretas
ji juo nesinaudojo/ Tik jis ja?

Pamoka moterims

Pamoka moterims portretas
Gaila Vaškevičiutės- naudojosi ja kelis metus ir paliko senstančią niekad netekėjusią bevaikę ir vienišą
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių