Quantcast

Aktorius G. Savickas: didžiausia mano svajonė – susilaukti vaikų

  • Teksto dydis:

„Didžiausia mano svajonė susilaukti vaikų, tad dirbu ties tuo klausimu... Labai norėčiau, kad mano vaikas būtų geras žmogus, ir nieko iš jo nesitikiu. Neketinu jo spausti į rėmus ar nurodyti, kokį kelią rinktis“, – jau šį ketvirtadienio vakarą LNK pokalbių laidoje „Bučiuoju. Rūta“ pasakos aktorius, žiūrimumo rekordus šį sezoną mušančio įslaptinto muzikinio projekto „Kaukės“ vedėjas Giedrius Savickas.

Laidos vedėjai Rūtai Mikelkevičiūtei paklausus aktoriaus, ar jam po pavasarį sutikto 40-mečio neprasidėjo vidurio amžiaus krizė, kai norisi sportinio automobilio ar jaunos gražuolės šalia, G. Savickas pašmaikštavo, kad jam nesinori lakstyti paskui sijonus, nes jis nesupranta, kodėl turėtų rizikuoti ilgai kurtais santykiais dėl 8 minučių malonumo.

Tuo metu kita laidos dalyvė, dainininkė Katažina Zvonkuvienė papasakos apie vieną sunkiausių gyvenimo laikotarpių, kai, laukdamasi dvynukų, kuriems netrukus sukaks ketveri, gavo prastus, didelę apsigimimų riziką rodančius tyrimų rezultatus. Dainininkė pasakos daug verkusi, ir daug meldusis laukdama pakartotinių tyrimų rezultatų. Tačiau širdyje priėmusi sprendimą, kad nepaisant rezultatų, tai bus jos vaikai, ji jų lauksianti ir gimdysianti. „Priėmusi tokį sprendimą savyje, aš nusiraminau“, – pasakos Katažina.

Pokalbių laida „Bučiuoju. Rūta“ su garsių žmonių išpažintimis jau šį ketvirtadienio vakarą, 20 val., per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klp

Klp portretas
To ir linkiu .sako svajonės pildosi.

Jo

Jo portretas
būtų puiku šalia Savicko matyti kokias dvi mažikes linksmas jo kopijas.:D) Ko aš jam ir linkiu.

Verygacare

Verygacare portretas
Viena lengviausiai įgyvendinamų svajonių, tereikia susirasti patelę ir pirmyn. Mes pvz.. svajojame apie Rusijos skilimą į daugybę mažų valstybių, apie Kinijos komunistinio režimo žlugimą. Žinoma kiekvienam savo. Kitaip tariant, sėkmės gaminant vaikus
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių