Quantcast

Aktorius G. Mikalauskas paliko Vilnių: išpildė 21 metus puoselėtą svajonę

  • Teksto dydis:

Aktorius Gintaras Mikalauskas su žmona Jūrate per karantiną priėmė ilgai lauktą sprendimą. Šeima metė Vilnių ir persikėlė gyventi į Palangą, kurioje gyvendavo tik vasaromis. Gyvenimo pajūryje svajonė išsipildė tik dabar, po 21-erių kartu šeimoje praleistų metų. Gintarui gyvenamoji vieta nebuvo labai svarbi, renginius jis veda visoje Lietuvoje. Bet Jūratė medikė, todėl visų pirma reikėjo surasti darbą žmonai. Dabar J. Mikalauskienė gydo žmonės Kretingos ir Šilalės ligoninėse.

Anksčiau namą prie Palangos Gintaras tik nuomodavo. Todėl jam reikėjo dizainerių sprendimų ir remonto, kad namas taptų namais. Abu Mikalauskai labai mėgsta skaityti, Vilniuje turėjo daugybę knygų, todėl Palangoje prireikė įkurti asmeninę biblioteką. Kadangi dukros jau užaugusios, jų kambarys tapo knygų namais.

18 arų sklypą visai netoli jūros pora įsigijo prieš 18 metų. Kaip investiciją, juk žemė tik brangsta. Bet tokiam sklypui reikėjo labai taupyti ir pora ne vienerius metus sunkiai dirbo.

Mikalauskai iki šiol išlaikė ir nuomos verslą. Ir jis visai gerai sekasi. Per karantiną dauguma žmonių bijo keliauti į užsienį, todėl atvažiuoja pas Mikalauskus į Palangą.

Dabar jau ir Jūratė nesigaili, kad vyro įkalbėta persikėlė gyventi į pajūrį. Yra skirtumas, kur eiti pasivaikščioti – prie jūros ar ant Vilniaus asfalto.

„Iš tikrųjų dabar labai džiaugiamės tuo mūsų sprendimu, nes kai dabar tas laikas atėjo, kai visi užsidarė. Gerai padarėme, kad mes išvažiavome iš Vilniaus, dabar daugiau gamtoje gyvename. Daugiau turime laiko vienas kitam vienas“, – pasakojo sutuoktiniai.

Kai šeima kartu, tai ir karantinas ne toks baisus. Jūra ir pušys ošia, paukščiai čiulba. Meilės niekada nebus per daug. Visas KK2 žurnalistų pasakojimas – šį antradienio vakarą, 19.30 val., per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių