Quantcast

Aktorių V. Kirejevą užkasė gyvą: po 200 kg žemių sustojo laikas

  • Teksto dydis:

„Mane yra skandinę pelkėje. Pamenu, tuomet reikėjo ilgai išbūti po vandeniu, kad vanduo virš manęs užtiltų. Labai buvo baisu, aš galvojau, kad baisiau nieko nebūna, o pasirodo – būna. Tas, kas buvo čia, buvo daug baisiau“, – juokiasi Auksiniu scenos kryžiumi apdovanotas Valentinas Kirejevas.

Jis LNK kriminaliniame seriale „Rimti reikalai“ įkūnija charizmatiškąjį personažą Šramą.

Žinomas aktorius neslepia, kad sužinojęs, jog reikės filmuotis tokioje ekstremalioje scenoje, iš pradžių to visai nesureikšmino, tačiau artėjant filmavimų dienai apėmė jaudulys: „Pamenu, atvykus į lokaciją, kažkas paklausė – o kas jeigu neišlįs?“. Tuomet, pasak V. Kirejevo, nuskambėjo serialo režisieriaus Džiugo Siaurusaičio juokas: „Šitas? Šitas tai tikrai išlįs. Nori būti seriale? Tegul parodo, kaip nori.“ Šis filmavimas, kaip sako pats aktorius, buvo savotiškos jo krikštynos serialą kuriančioje prodiuserinėje komandoje, kurių dar ilgai nepamirš.

„Ačiū Dievui, viskas pavyko iš pirmo dublio. Nežinau, ar būčiau galėjęs pakartoti. O jie dar ir duobę iškasė tokią normalią. Galvojau, ten bus kokių 30–40 cm gylis, o jie nepasikuklino ir iškasė beveik metrą. Galite įsivaizduoti, kiek žemių virš manęs buvo. Tikriausiai kokie 200 kilogramų“, – daug fizinių ir psichologinių jėgų pareikalavusį filmavimą prisimena Šramą vaidinantis aktorius V. Kirejevas.

Šitas? Šitas tai tikrai išlįs. Nori būti seriale? Tegul parodo, kaip nori.

Paklaustas, koks jausmas būti gyvam užkastam po žeme, „Rimtų reikalų“ aktorius  nusipurto: „Ten laikas sustoja“. Nors po žeme V. Kirejevas išbuvo apie minutę, prisipažįsta, kad jam tos 60 sekundžių slinko kaip amžinybė. „Režisierius pasakė, kad baigus mane užkasinėti išgirsiu tris kastuvo trinktelėjimus. Tuomet turiu suskaičiuot iki dešimties ir galiu išlįsti. Galvojau išlįsiu aš visas toks besiraitydamas kaip prisikėlęs iš numirusiųjų, tačiau greitai supratau, kad nepavyks. Man pradėjo trūkti deguonies, jėgų užteko tik ranką iškišti, po to mane atkasė, nes pats išlįsti nebegalėjau“, – iššūkiu tapusį filmavimą prisimena „Rimtų reikalų“ aktorius ir sako, kad su nekantrumu laukia, ką naujo jam sugalvos serialo scenaristas Edvinas Kalėda.

Įtampos, kovos scenų, netikėtų posūkių ir meilės intrigų kupinas kriminalinis serialas „Rimti reikalai“ – nuo pirmadienio iki ketvirtadienio 21 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aldona

Aldona portretas
Žaviuosi V. Kirejevo vaidyba.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Tai vienas iš dėmesio vertų lietuviškų serialų. Aktorių vaidyba tikroviška, nesijaučia dirbtinumo. Visi aktoriai dirba. Tik gaila, kad serijos trumpos. O dar ta reklama, kaip visada, įlenda pačioj įdomiausioj vietoj. Vertas dėmesio serialas. Tolesnės kūrybinės sėkmės aktoriams ir režisieriui.

žiūrovė

žiūrovė portretas
Puikus serialas ir aktoriai.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių