Quantcast

Aktorė V. Mockevičiūtė ieško žilstelėjusio turtingo vyro

  • Teksto dydis:

Aktorė Vitalija Mockevičiūtė dažnai kuria komiškus vaidmenis ar net vaidina gana isteriškas rėksnes. Turbūt geriausiai pažįstamas toks Vitalijos personažas – Galina iš serialo „Moterys meluoja geriau“. Tačiau gyvenime moteris rami ir pozityvi, tik humoro jausmas niekur nedingsta net ir nustojus vaidinti.

Tas V. Mockevičiūtės humoro jausmas ir gebėjimas pasijuokti iš savęs padėjo išgyventi ir gana nemalonią situaciją, kurioje ji atsidūrė filmuojant TV3 laidą „Legendinės meilės“.

Laidos vedėjai Orestas ir Džilda Vaigauskai buvo įsitikinę, jog eina kalbinti dainininkės Vitalijos Katunskytės ir gerokai nustebo pamatę jų laukiančią aktorę V. Mockevičiūtę. Tačiau visi draugiškai sutarė, kad likimo pokštai dažniausiai būna labai vykę. Vitalija net pasiūlė jos nepažinusiam Orestui „pagūglinti“, nes informacijos internete apie ją šiek tiek yra.

Atviram pokalbiui visus savo svečius išprovokuojantys laidos  vedėjai Orestas ir Džilda Vaigauskai greitai sužinojo, kad Vitalija ieško meilės. „Metras aštuoniasdešimt, juodai žilstelėjęs, tokio ispaniškai itališko grožio arba švediško... Labai gerą humoro jausmą turi turėti, turi būti talentingas žmogus“, – svajonių vyro bruožus vardija Vitalija ir papildo, kad turtinė padėtis taip pat svarbi.

Metras aštuoniasdešimt, juodai žilstelėjęs, tokio ispaniškai itališko grožio arba švediško... Labai gerą humoro jausmą turi turėti, turi būti talentingas žmogus.

Ne kartą už puikų stiliaus pojūtį ir ne pagal metus gerą išvaizdą išgirti Vaigauskai ėmėsi ruošti Vitaliją susitikimui su svajonių jaunikiu. Raudonas lūpdažis, papuošalai, kailiai – ir laidos, rodomos 20 val. per TV3, pabaigoje Vitalija jau atrodė kaip tikra karalienė. Tiesa, ji pati išsidavė, kad jau seniai žada skirti daugiau laiko savo išvaizdai, bet vis neprisiruošia. „Aš žadu, vis žadu dar, kad skirsiu labai daug laiko ir tikrai ateis ta diena, kai aš jau ateisiu visai kitas žmogus pas jus“, – juokėsi Vitalija.

Nepaisant to, kad televizijos jėga labai stipri ir Vaigauskai net neabejojo, kad jaunikis Vitalijai tuoj atsiras, aktorė ir pati juos pamokė ypatingos svajonių išsipildymo magijos: „Per kiekvieną jaunatį aš labai svajoju. Pažiūri per kairį petį į mėnulį, sugalvoji tuos svajojimus ir viskas pildosi. Jau dėl pinigų tai šimtas procentų!“, – atskleidžia Vitalija ir sako, jog būtent taip ji sau prisvajojo ne vieną tolimą kelionę.

Humoriste savęs nelaikanti V. Mockevičiūtė pripažįsta, kad prajuokinti žiūrovus daug sunkiau nei pravirkdyti. Ir pati tai patvirtina – paprašyta laidos vedėjų, per kelias sekundes apsiverkia! „Pravirkdyti tai čia ką... pagraudinai, jeigu geras gilus tekstas, ir viskas. O va, būk malonus, prajuokink! Tai reikalauja aštraus proto, greitai suprasti situaciją, staigiai mokėti mąstyti. Man kartais pasiseka, o kartais ne“, – pasakojo Vitalija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių