Quantcast

Aktorė H. Mirren dėl vaidmens filme nusiskus plaukus

  • Teksto dydis:

Aktorė Helen Mirren (Helen Miren) laukia, kada neteks savo plaukų, kuriuos jai teks nusiskusti statant filmą apie vėžiu sergančią moterį „The Leisure Seeker“.

Filmuodamasi šioje juostoje, pasakojančioje apie pensininkų sutuoktinių porą, kuri nepaisydama gydytojų ir savo vaikų nurodymų išsiruošia į kelionę kemperiu, britų aktorė turės dėvėti itin trumpą šukuoseną.

H. Mirren, kurios partneris filme bus Donaldas Sutherlandas (Donaldas Saterlandas), visai neišgyvena, kad dėl vaidmens turės pakeisti savo išvaizdą, ir netgi to laukia.

„Ruošiuosi kirptis savo plaukus“, – sakė ji britų laikraščiui „Daily Mail“. – Aš filmuosiuosi su Donaldu Sutherlandu tokiame senų žmonių kelionės nuotykių filme. Niekada to nesu dariusi, taigi, galima tarti, net to laukiu. Tai įdomu.“

Ji prisipažįsta, kad nėra prisirišusi prie savo plaukų ir rekomenduoja visoms moterims keisti savo šukuosenas, o ne saugoti tą pačią metų metus.

„The Leisure Seeker“, kuris kuriamas pagal Michaelo Zadooriano (Maiklo Zadooriano) romaną, investuotojams buvo pristatytas šį mėnesį per Kanų kino festivalį.

70 metų kino žvaigždė taip pat dalyvavo šio festivalio renginiuose kaip kompanijos „L'Oreal Paris“ atstovė ir žengdama raudonu kilimu padarė kur kas didesnį įspūdį susirinkusiesiems nei prieš beveik 40 metų dalyvaudama tame pačiame festivalyje.

„Tada aš buvau visai kitokia. Nieko neturėjau. Vaidinau eksperimentiniame teatre Paryžiuje ir atvykau kaip aktoriškai valkatiška asmenybė... „Warner Brothers“ atstovai buvo pasibaisėję: „Tu negali eiti į Kanus taip atrodydama!“. Jiems teko eiti man pirkti drabužių“, – pasakojo aktorė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių