Quantcast

Aiškėja prancūzų aktoriaus žūties detalės: slidinėdamas susidūrė su lietuviu

  • Teksto dydis:

Po nelaimės slidinėjant trečiadienį mirus 37 metų prancūzų aktoriui Gaspard‘ui Ullieliui aiškėja daugiau jo žūties detalių. Kaip skelbia 15min.lt, aktorius kalnuose susidūrė su lietuviu. Be to, prancūzų kino žvaigždė nedėvėjo šalmo.

„France Bleu“ skelbia, kad tyrimas dėl įvykio aplinkybių vis dar vyksta. Jo metu buvo apklaustas Alpėse su G. Ullieliu susidūręs slidininkas. Pranešama, kad jis – maždaug 40 metų Lietuvos pilietis, rašo 15min.lt.

Jis Prancūzijos pareigūnams teigė, kad susidūrimas buvo smarkus.

Tyrėjai įsitikinę, kad įvykis galėjo nesibaigti mirtimi, jei G. Ullielis būtų dėvėjęs šalmą.

Kaip jau rašyta, G. Ullielis antradienį sunkiai susižalojo slidinėdamas La Rozjere (Savoja). Jis sraigtasparniu dar buvo nuskraidintas į Grenoblio ligoninę, tačiau čia nuo sužalojimų mirė.

Tarptautiniu mastu aktorius išgarsėjo 2007-aisiais suvaidinęs garsųjį kanibalą juostoje „Hanibalas: pradžia“. Pastaruoju metu jis atliko vieną pagrindinių vaidmenų kovą pasirodysiančiame televizijos seriale „Mėnulio riteris“ („Moon Knight“).

G. Ullielis gimė 1984 metų lapkričio 25 dieną netoli Paryžiaus. Jau būdamas vienuolikos, jis stovėjo priešais kamerą. 2003 ir 2004 metais G. Ullielis du kartus buvo nominuotas nacionaliniam Prancūzijos kino apdovanojimui „Cezariui“ kaip geriausias jaunasis aktorius. Po metų jis laimėjo apdovanojimą už vaidmenį kariniame filme „Ilgos sužadėtuvės“, kuriame filmavosi kartu su Audrey Tautou.

2017-aisiais G. Ullieliui skirtas „Cezaris“ kaip geriausiam pagrindinio vaidmens atlikėjui. Jis apdovanotas už juostą „Tiesiog pasaulio pabaiga“, kurioje vaidino ir Marion Cotillard bei Léa Seydoux.

G. Ullielis taip pat dirbo modeliu, be kita ko, buvo „Chanel“ aromato „Bleu de Chanel“ veidas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tadas

tadas portretas
o tai kaip lietuviui baigesi? kodel apie tai nei zodzio?

NIJOLĖ

NIJOLĖ portretas
Buvo be šalmo , atsimušė į lietuvio alkūnę ? Alkūnė tik lengvai patino ?

opa

opa portretas
Kur sankcijos?
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių