Quantcast

Abejingų nepalieka: socialinius tinklus užplūdo „Eurovizijos“ memai

Nors ilgai laukta „Eurovizija“ jau pasibaigė, socialinių tinklų vartotojai vis dar apie ją diskutuoja ir dalijasi savo mintimis apie tai, kas šią savaitę įvyko Liverpulyje. „Eurovizijos“ metu nesnaudė ir socialinių tinklų šmaikštuoliai.

45 tūkst. sekėjų „Instagram“ tinkle turinti paskyra „Aletumeme“ visą savaitę publikavo „Eurovizijos“ tematikos įrašus, generavusius tūkstančius gerbėjų patiktukų. Abejinga memams neliko ir kai kuriais iš jų pasidalinusi Lietuvos atstovė Monika Linkytė.

Lietuvos memų kūrėjų dėmesio centre – balsavimo ir rezultatų laukimas, sėkmingas M. Linkytės pasirodymas, vienijantis čiūto tūto efektas Lietuvoje ir ilgam atmintyje įstrigę kiti „Eurovizijos“ kūriniai.

Buvo atkreiptas dėmesys ir į lietuvišką hiperkritiškumą: nors nemažai tautiečių M. Linkytės dainą vertino skeptiškai, ji sugebėjo sužavėti Europą, o tą atspindi ne tik 11-oji vieta, bet ir vaizdo įrašas, kuriame čiūto tūto emocingai atlieka Moniką palaikiusios Prancūzijos ir Portugalijos atstovės.

„Eurovizijos“ memus galite rasti čia: https://www.instagram.com/aletumeme/?hl=en.



NAUJAUSI KOMENTARAI

WC

WC portretas
nu jo. gal kazkam idomu pasiziureti kaip atrodo issigimeliai....

X

X portretas
Kažkokia tai tragiška ta Švedijos merga…Negirdėjau aš tos dainos, bet nepatinka man kaip ji atrodo, atrodo tikrai ne švediškai…

uz woldemorta moterai ir vyris

uz woldemorta moterai ir vyris portretas
transai tegul ruko uzkampyje
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių