Quantcast

„8 Kambarys“ kviečia švęsti vasarą – surengs turą po Lietuvą

  • Teksto dydis:

Ilgai savyje brandinęs kūrybinę energiją, hiphopo duetas „8 Kambarys“ (Deividas Alejūnas-Corsalis ir Karolis Talutis-Talaz) nebelaukia – pristato visą vasarą kaitrą kursiantį koncertinį turą po Lietuvą, kuriuo kviečia švęsti vasarą ir mėgautis gyvenimu.

„Šios vasaros laukėme kaip jokios kitos. Turėjome daug laiko viską kruopščiai suplanuoti, todėl į ją žengiame kaip niekada ambicingai. Dar labiau sustiprinome savo branduolį, „panirome“ giliau į save ir supratome, kokie esame dėkingi už kelią, kurį galime eiti kartu su savo klausytojais. Labai jų pasiilgome ir laukiame, kada galėsime jiems pristatyti savo kūrybą“, – teigia atlikėjai.

Koncertinio turo pavadinimas „Kaitra“, pasak kūrėjų, reiškia ne tik karštos, ilgai kauptos energijos proveržį, bet ir aistrą, kuri juos lydi nuolat. „Esame sukaupę daug naujų jėgų, todėl artėjančius koncertus „užkursime“ daug smarkiau nei prieš tai. Sukauptą, subrandintą energiją sujungsime su vasaros teigiamomis emocijomis ir sukursime visišką magiją kiekvieno koncerto metu. Bus tikra kaitra!“ – karštį žada grupės nariai Corsalis ir Talaz.

Pasak dueto, magišką atmosferą kurs ne tik nauja, scenoje dar neskambėjusi kūryba, bet ir koncertinės vietos. „Koncertuosime gryname ore, po atviru vasaros dangum, todėl ne tik koncertai, bet ir aplinka bus magiški“, – vietos pasirinkimu džiaugiasi atlikėjai.

„8 Kambarys“ nebijo stiprių emocijų – jomis grindžia savo kūrybą. Tačiau yra pasiruošęs, kad po ilgos pertraukos, jos bus dar stipresnės. „Tikimės dar stipresnių emocijų nei anksčiau. Daug jų suteikti ir daug gauti atgal. Juk visi šitiek to laukėme! Esame pasiruošę viskam, bet neabejojame, kad prieš lipdami ant scenos jausime ypatingą jaudulį. Vis dar sunku patikėti, kad tai jau tikrai įvyks. Greičiausiai, kad pirmojo koncerto pirmosiomis minutėmis publika mus pamatys dar kuklesnius ir dar labiau pasimetusius“, – emocijų neslepia grupės nariai.

Tai bus pirmasis turas, vyksiantis vasarą. Pasak atlikėjų, vasara jiems yra ypatingas metų laikas. Patys įsimintiniausi koncertai vyksta būtent šiuo metų laiku. „Būtent vasarą jaučiu, kad gyvenu“, – atvirauja grupės narys Corsalis.

„Vasara mums yra viskas. Lietuvoje ji labai trumpa, todėl po ilgo šaltojo periodo, tai yra tikra atgaiva kūnui ir sielai“, – teigia Talaz ir Corsalis.

„Žiemą drebu nuo šalčio, stengiuosi nosies nekišti laukan. Ruduo – spalvotas, bet šaltas metų laikas. Pavasaris – gražus, bet temperatūra vis tiek mane atbaido nuo veiklų. Todėl galima sakyti, kad tik vasarą aš gyvenu. Jos metu atsiskleidžiu ir žydžiu. Tai gali paliudyti ir mano antroji pusė. Jeigu temperatūra lauke minusinė – pasivaikščiojimas po miestą su manimi yra beveik neįmanomas. Jaučiuosi kiek išlepęs šiuo klausimu, bet nuo savęs nepabėgsi, esu koks esu“, – šypsosi Corsalis.

Šią vasarą, be turo, atlikėjų laukia ir daug kitų veiklų. Tęsiamas dar rudenį prasidėjęs trečiojo muzikinio albumo įrašinėjimas, kuriamos naujos dainos, kuriomis su publika kūrėjai dalinsis jai belaukiant 2022-aisiais pasirodysiančio albumo.

Visgi, jokia vasara negali apsieiti ir be atostogų. „Vasara mums asocijuojasi su ramybe, lengvumu ir yra pats laukiamiausias metų laikas. Nors ji sutampa su pačiu darbymečiu – vasarą rengiame daugiausiai koncertų, rašome naujus kūrinius – visgi galime tai lengvai derinti su poilsiu. Koncertuodami keliaujame po Lietuvą, todėl nepraleidžiame progos pasigrožėti ir savo šalimi. Ne išimtis ir ši vasara. Planuose – poilsis Lietuvos pajūryje ir kelionės po Lietuvos miestelius“, – teigia grupės nariai.

Atlikėjams kiekviena vasara palieka ir daug gražių prisiminimų. „Labiausiai, žinoma, įsimena atostogos. Praeitą vasarą atostogavau Nidoje, kur buvau apsistojęs sename laive. Šios atostogos paliko tikrai gerą įspūdį...“ – prisiminimais dalinasi Talaz. „O man labiausiai įsiminė piršlybos. Šiam žingsniui prireikė daug drąsos, bet tuo pačiu buvo ir labai linksma (juokiasi). Taip pat negaliu pamiršti „Vasaros terasoje“ vykusio koncerto. Tai buvo visiškas kosmosas..!“ – prisimena Corsalis.

Koncertinio turo metu atlikėjai pasirodys Palūšėje (rugpjūčio 14 d.), Palangoje (rugpjūčio 15 d.), Klaipėdoje (rugpjūčio 21 d.), Kaune (rugpjūčio 27 d.), Šiauliuose (rugsėjo 3 d.), Vilniuje (rugsėjo 4 d.). Kitos koncertų vietos ir datos bus skelbiamos artimiausiu metu.

Birželio viduryje klausytojų laukia ir premjera – „8 Kambarys“ pristatys naują kūrinį „Kaitra“, kuriuo pavadintas ir visas koncertinis turas. Grupė dalinasi keliais būsimos premjeros video klipo kadrais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių