Quantcast

„3 už Lietuvą“ sirgalių laukia kova su broliais Lavrinovičiais ir broliais Maciais

  • Teksto dydis:

Jau rytoj, rugpjūčio  12 dieną, trečiadienį, „3 už Lietuvą“ sirgalių laukia išties nelengva užduotis – norėdami patekti į projekto finalą, Kėdainių arenoje jie turės nurungti savo jėgas vienoje komandoje suvienijusius brolius krepšininkus Kšyštofą bei Darijušą Lavrinovičius bei užkietėjusius lietuviško krepšinio aistruolius iš Latvijos – Normundą bei Naurį Macius!

Broliai Maciai yra itin azartiškai nusiteikę turnyrui ir žada žiūrovams gražų krepšinio reginį. Neeilinius vaizdus TV3 žiūrovai ir tv3.lt lankytojai išvys tiesiogiai jau rytoj, Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės kontrolinių varžybų su Austrija metu.

„Esame labai laimingi, jog buvome pakviesti dalyvauti „3 už Lietuvą“ rungtynėse, – sakė N. Macis. – Panašiame turnyre savo jėgų išbandyti dar nėra tekę, tačiau krepšinį su broliu žaidžiame labai dažnai ir tikimės, jog jaudulys nepakiš kojos – vis dėlto pirmą kartą žaisime stebint tokiam dideliam kiekiui žiūrovų“.

N. Macio teigimu, pergale norisi tikėti visuomet – tiek žaidžiant „3 už Lietuvą“ turnyre, tiek stebint Lietuvos rinktinės varžybas, tačiau ne viskas nuo troškimų priklauso.

„Žinote kaip būna gyvenime – kaip Dievas norės, taip ir bus. Svarbu yra išlikti draugiškiems bei žaisti gražų krepšinį, – komentavo N. Macis. – Labai džiaugiamės, kad žaisime kartu su abiem broliais Lavrinovičiais. Jie labai patyrę krepšininkai, o patirtis šiame sporte yra labai svarbu“.

Tuo tarpu K. Lavrinovičius žvaigždžių komandos pergale Kėdainių arenoje net neabejoja. „Savo galimybes vertiname labai gerai, stengsimės nugalėti. Džiaugiuosi komanda, o ypatingai brolio prisijungimu. Kartu žaisti visada labai gera, – teigė K. Lavrinovičius. – Tiesa, dar nesame lošę su broliais Maciais, todėl nežinome jų galimybių, tačiau šansus nugalėti bet kuriuo atveju vertiname puikiai“.

K. Lavrinovičius konkurentams patarė, jog reikia mokėti garbingai pralaimėti, tačiau visada stengtis nugalėti. „Juk čia krepšinis, niekad negali žinoti, kuo baigsis rungtynės – favoritai taip pat pralaimi, – šypsojosi K. Lavrinovičius. – O svarbiausia, kad kova baigtųsi taip, jog visi pasisemtume daug malonumo iš šio žaidimo“.

„3 už Lietuvą“ sirgalių susitikimą su brolių Lavrinovičių bei Macių komanda TV3 televizijos žiūrovų ir portalo tv3.lt lankytojų laukia jau rytoj, Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės kontrolinių varžybų su Austrija metu. Susitikimo tiesioginės transliacijos pradžia – 19.30 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių