Quantcast

20 metų jaunesnis K. Minogue sužadėtinis: aš ją myliu, ir viskas

  • Teksto dydis:

Kylie Minogue (Kaili Minoug) sužadėtinis Joshua Sasse'as (Džošua Sasas) pirmą kartą prakalbo apie „magišką“ savo romaną, rašo britų dienraštis „Daily Mirror“.

Nors įsimylėjėliai savo jausmų niekada neafišavo, naujame interviu 28-erių aktorius, serialo „Galavant“ žvaigždė, pagaliau prabilo apie tai, koks jausmas būti su K. Minogue.

Joshua yra aiškiai pametęs galvą dėl 20-čia metų vyresnės popmuzikos princesės ir sako, kad ji verčia jį „jaustis gyvą kiekvieną dieną“. Be to, giriasi juos siejančiu seksualiniu ryšiu.

„Daily Mirror“ jis sakė: „Aš ją myliu, ir viskas. Bet kuris jos pažįstamas sutiks, kad ji yra neįtikėtina meilutė.“

„Tai magija, tai jaudulys, tai džiaugsmas ir seksas“, – pridūrė jis, kalbėdamas apie jųdviejų romaną.

Dėl 20 metų skirtumo, kuris, pasak gandonešių, iš pradžių temdė įsimylėjėlių prielankumą vienas kitam, aktorius sakė: „Nemanau, kad tai svarbu. Nemanau, kad meilė turi ribas... Aš myliu vyresnę moterį ir tegyvuoja tas skirtumas.“

48-erių „Can't Get You Out of My Head“ atlikėja ir Joshua pradėjo susitikinėti praėjusį rugsėjį, o apie jų sužadėtuves buvo paskelbta vasarį.

Kalbama, kad Londone gyvenanti popmuzikos ikona vestuves žada rengti savo gimtajame Melburne dar šiais metais.

Hito „Spinning Around“ atlikėjos sesuo Dannii (Dani) turi būti vyriausioji pamergė.

Būsimąją nuotaką, manoma, puoš britų dizaineriai „Ralph and Russo“, sukūrę įspūdingą karoliukais siuvinėtą suknelę, kurią Kylie dėvėjo per pasirodymą karalienės Elizabeth II (Elzbietos II) 90-ojo gimtadienio šventėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Raimondas M.

Raimondas M. portretas
Sveikiname sužadėtinius!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių