Quantcast

13-metė I. Stumbrienės dukra Estela: planuoju atidaryti restoraną miesto centre

  • Teksto dydis:

13-metė verslininkės  Ingos Stumbrienės dukra  Estela Stumbraitė svajoja atidaryti restoraną ir  jau dabar daro viską, kad tą tikslą įgyvendintų.

Jau šį vakarą, 19.30 val., LNK laidoje „KK2 penktadienis“ – jaunieji talentai, kurie nuo pat mažų dienų labai tiksliai žinojo savo kelią ir juo ėjo.  Jie sutaupė laiko ir labai anksti tapo čempionais, verslininkais ar scenos žvaigždėmis. Viena iš laidos herojų – verslininkės I. Stumbrienės dukra  E. Stumbraitė, kuri, būdama vos 13-os, svajoja atidaryti restoraną ir jau dabar daro viską, kad tą tikslą įgyvendintų. Estela daug metų mokosi maisto gaminimo subtilybių, nuosavam restoranui taupo pinigus ir netgi jau tiksliai  žino, koks bus restorano pavadinimas.

„Gaminu kiek save prisimenu, todėl mano svajonė yra atidaryti restoraną. Savo restoraną aš planuoju atidaryti miesto centre, jis būtų nedidelis, bet labai jaukus. Ir planuoju, jog būtų nedidelės porcijos, bet labai skanios, o ingredientai atvežti iš įvairiausių pasaulio kampelių“, – žiūrovams pasakos Estela ir čia pat,  LNK studijoje, pademonstruos savo kulinarinius talentus.  Asistuojant  laidos vedėjui T. Ališauskui,  Estela pagamins įspūdingą tortą „Rožė“.

„Savo restorane norėčiau būti šefė, gaminti skanų maistą, bet taip pat norėčiau būti ir verslininkė, kad galėčiau sėkmingai plėtoti savo restoranų verslą“, –pasakos Estela.

Kad vaikiškos svajonės virsta realybe, patvirtins jauniausiu Lietuvos šefu vadinamas Rokas Galvonas. Kadaise jis, lygiai kaip Estela, svajojo apie nuosavą virtuvę, o dabar, būdamas vos 20-ties, sėkmingai valdo net tris restoranus. 

Laidoje bus apstu ir kitų unikalius talentus turinčių vaikų, kurie savo gabumais stebina ne tik Lietuvą, bet ir pasaulį. Vienas jų – 8-metis Gabijus Beržinis, kuris yra ypatingai gabus matematikai ir be vargo sudeda, atima, dalina ir daugina skaičių sekas. Taip pat ir „Lietuvos balso“ nugalėtoja Milėja Stankevičiūtė, kuri prisipažins, kad sėkmė ją išmokė „pastovėti už save“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIS

ALGIS portretas
TEISINGAI , IR KAM TAS MOKSLAS , NUO MOKSLO NEBŪSI BAGOTAS , O TIK KUPROTAS , taip dabar sakoma .

Anonimas

Anonimas portretas
Baisu

S

S portretas
Tu vaikeliuk uz tuos pinigelius kur tau duos tevai ir kysininkas senelis geriau investuok y mamos psihine sveikata.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių