Quantcast

Papuošti terasai sunaudojo 40 tūkst. kamštelių

Papuošti namus galima neišleidžiant daug pinigų. Tuo įsitikino joniškietė Saliomė Guliačenko savo namų terasą išpuošusi net iš 40 tūkst. spalvotų kamštelių sudėliotais ornamentais.

Sename mūriniame name gyvenanti joniškietė prieš 10 m. sumanė pasipuošti buto terasą, kad būtų galima pasislėpti nuo pašalinių akių. O kad tai brangiai nekainuotų, moteris pradėjo rinkti plastikinių butelių kamštelius ir iš jų dėlioti ornamentus. Principas paprastas – įkaitinta viela perverti kamštelį ir pritvirtinti prie sienos, durų ar turėklų. Svarbiausia – nepritrūkti kamštukų.

„Rinko visas Joniškis, net iš Vilniaus vežė – kas kiek turėjo, tas tiek nešė. Ir dabar grįžusi prie slenksčio vis dar randu pripildytus maišelius“, – pasakojo S. Guliačenko ir pridūrė, kad viena pati tiek tikrai nebūtų surinkusi.

Moteris sako, kaupianti nebereikalingus daiktus, o paskui juos panaudojanti kūrybai todėl, kad yra taupi suvalkietė, kilusi iš Kalvarijos. Iš taupumo atsirado ir kitas užsiėmimas – siūti žaismingas raganas. Jas moteris dovanoja draugams.


Šiame straipsnyje: namaiterasabuteliskamštelis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių