Quantcast

Odinis diržas – ne tik talijai pabrėžti ir kelnėms prilaikyti

  • Teksto dydis:

Kokybiškos odos diržas – amžinas: sudėvėti praktiškai neįmanoma ir pasensta jis tik morališkai – nusibosta arba tampa nebemadingas. Išmesti šį aksesuarą gaila, o ir neverta – jį galima panaudoti labai neįprastiems sumanymams.

Platus ar siauras, koks ilgis, spalva, originali apdaila ar visiškai jos nėra, kokia sagtis puošia diržą – tai reikšmingi dalykai, tačiau ne svarbiausi: aksesuaro oda turi būti nenusitrynusi, tvirta, elastinga, nesutrūkinėjusi. Į tai reikia atkreipti dėmesį, jei nusprendėte diržą panaudoti kaip priemonę kokiam nors daiktui, pavyzdžiui, veidrodžiui ar laikrodžiui, pakabinti: susekite diržo sagtį ir laikrodžio rėmą karštais klijais priklijuokite prie diržo vidinės pusės. Jei daiktas didelis ir vieno aksesuaro nepakanka, tarpusavyje susekite du diržus. Panašiu būdu galite padaryti ir lentynėles prie sienos.

Jei ilgą diržą už sagties pakabinsite ant vinies, turėsite puikią galimybę negadindami sienos eksponuoti porą ir daugiau įrėmintų nuotraukų. Rėmelius galite pakabinti ant odoje įtvirtintų kabliukų ar vėlgi – priklijuoti karštais klijais. Nelygu ilgis ir plotis vieno ar dviejų diržų turėtų pakakti vazos ar gėlių vazono dekorui.

Iš diržų lengva padaryti originalią daiktų kabyklą vonioje, virtuvėje ir bet kurioje kitoje patalpoje: prie lubų ar sienos už sagčių pakabinkite du diržus, apačioje, galite ir kitose vietose, sulenkę diržus vienodame aukštyje padarykite kilpas, priklausomai nuo interjero stiliaus į jas įverkite metalo strypelius arba tvirtas, be žievės medžio šakas.

Diržas gražus, kelia sentimentus, bet jo atskiros dalys labai nudilusios? Iškirpkite sveikesnius gabaliukus ir iš jų padarykite rankenėles durelėms, stalčiams, pjaustymo lentai pakabinti. Šių atraižėlių turėtų pakakti ir patogiam padėkliukui suklijuoti ar nedidelio paveikslo rėmui dekoruoti.

Jei spintoje be naudos guli ne vienas du, o kur kas daugiau diržų, juos panaudokite žurnalinio stalo stalviršiui, suolelio viršui, kėdės sėdimai daliai atnaujinti: aksesuarus skersai ir išilgai pritvirtinkite prie atskirų baldų detalių, prieš tai tarpusavyje supinkite adymo principu.


Šiame straipsnyje: diržasodinis diržasinterjeras

NAUJAUSI KOMENTARAI

diržas

diržas portretas
Gražūs dirbiniai :)

Anonimas

Anonimas portretas
Tai pati efektyviausia ir naudingiausia auklėjimo priemonė. Kol kas nieko geresnio neišrasta.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių