Quantcast

Kuo šį sekmadienį nudžiuginti mylimus tėčius?

  • Teksto dydis:

Birželio pirmąjį sekmadienį visas dėmesys skiriamas mūsų mylimiems ir branginamiems tėčiams. Artėjant Tėvo dienai, daugelis bando išsiaiškinti, kokių dovanų jie norėtų bei stengiasi prisiminti, ką pastarieji labiausiai mėgsta.

Dovanos pirkimas tėčiui tampa sudėtinga mįsle, kadangi nustebinti vyrus, pripažinkime, iš ties sunku. Tad kompanija „Provident Finansai“, stengdamasi palengvinti šią užduotį, pateikia keletą nedidelio biudžeto dovanų idėjų, skirtų Tėvo dienos progai.

„Dovana – tai tik viena iš pasveikinimo formų, per kurią galime išreikšti savo jausmus, parodyti dėmesį ar sukurti atsiminimą. Tačiau tai nereiškia, kad kuo pastaroji brangesnė, tuo ji geresnė. Tėčiams svarbu, jog vaikai jų nepamiršta pasveikinti bei tądien leidžia pasijausti dar labiau mylimais, lepinamais. Mes siekiame parodyti žmonėms, kad dovana nebūtinai turi būti materialiai naudinga, svariausia – emocinė vertė. Pasinaudokite savo fantazija ir sukurkite originalias dovanas savo tėčiams“, – kalba kompanijos marketingo vadovė Dovilė Krinickienė.

Rankų darbo meškerė

Nudžiugini tėtį, gal ir nėra labai paprasta, bet jei jis „užkietėjęs“ žvejys – meškerių niekada nebus per daug. Jūsų pačių pagaminta meškerė, turbūt, nustebintų net ir geriausią žuvų gaudymo įrangą turinčius tėčius. Mat parodytas dėmesys, įdėtos pastangos bei originalumas – vertingesni už brangiausius daiktus.

Norint pagaminti šią dovaną, reikės mažumėlę padirbėti. Įsigykite bambuko lazdą – ji turėtų būti pakankamai tvirta ir lanksti. Tuomet į ją, maždaug kas 20 centimetrų, įkalkite po mažą vinį ir jas užrieskite taip, jog atrodytų lyg žiedai.

Po to, susiraskite plastmasinę ritę nuo siūlų, per jos vidurį perkiškite stamboką vinį, kurios galvutė būtų tokio dydžio, jog užsikabintų už ritės galo. Tuomet, į meškerės koto pradžią įkalkite vinį taip, kad ritė lengvai suktųsi. Ant jos užvyniokite valą, o jei neturite, galite naudoti ploną, bet tvirtą siūlą. Vieną jo galą perkiškite per meškerės žiedus, užkabinkite šviną, kabliuką bei plūdę. Pastarąją galite pagaminti iš butelio kamščių.

Sentimentus sukelianti dėlionė

Kas gali būti geriau, nei kūrybiškos dovanos? Savo tėtį nudžiuginkite padovanodami jam gražią bendrą nuotrauką. Toks sveikinimas liks gražiu prisiminimu.

Žinoma, nuotrauką galima pateikti kūrybiškai. Paieškokite savo lentynose senų, jau visai užmirštų ir nebenaudojamų dėlionių. Pasirinktą nuotrauką atspausdinkite ant popieriaus ir užklijuokite ją ant dėlionės. Kai klijai išdžius, aštriu peiliu išpjaustykite visas detales pagal dėlionės griovelius. Šią dovaną supakuokite į gražią dėžutę, užriškite kaspinu ir prisekite kortelę su užrašu, pavyzdžiui, „Gyvenimas susideda iš daug gražių akimirkų, praleistų su tėčiu“.

Dovana – šiltajam metų sezonui

Turbūt, dažniausiai prie kepsninės tenka stovėti tėčiui. Tad prasidedant vasaros sezonui jam itin praverstų geri grilio įrankiai. Jei tėtis pastaruosius jau turi įsigijęs, tuomet puikia dovana gali tapti jūsų pačių pagaminta įrankių kabykla.

Imkite pasirinkto dydžio lentelę, ją nudažykite tėčio mėgstama spalva. Kai pastaroji nudžius, vienoje jos pusėje įkalkite 3–5 vinis ir jas užlenkite replėmis. Ant pastarųjų sukabinkite kepsninės įrankius. Taip pat, galite išraižyti ir įrankių pavadinimus, tokius kaip „Žnyplės“, „Peilis“, „Iešmas“ ir panašiai.

Norėdami paversti šią šventę dar ypatingesne, iškepkite tėčiui skanios mėsos ant grotelių. Leiskite jam nuo visko atsipūsti ir pakvieskite jį prie padengto stalo.

Tėčio pomėgių rinkinys

Viską, ką mėgsta jūsų tėtis, sudėkite į vieną krepšelį ar dėžę. Jums reikės pasitelkti fantaziją, prisiminti tėčio pomėgius ir pasistengti viską gražiai apipavidalinti. Pavyzdžiui, jei jam patinka konservai, nupirkite jų įvairiausių rūšių, nuimkite etiketes ir užklijuokite pačių pagamintus lipdukus. Jūsų ranka pieštos žuvys ar gyvūnai atrodys išties linksmai ir gal net prajuokins tėtį.

Taip pat labai gražiai atrodo pintinė, pilna stiklainių, papuoštų spalvingais kaspinais. Juos galite pripildyti savo gamybos gardėsiais ar įvairių rūšių riešutais. O gal jūsų tėtis labai mėgsta pomidorų padažą? Jei taip, kodėl gi jo taip pat neįkomponavus į šią dovaną? Svarbiausia dalis – pririšti prie stiklainių etiketes su šmaikščia sudėtimi: „100 g meilės, 50 g laimės, 75 g juoko, 100 g žavesio“, – jūsų išradingumas tikrai neliks nepastebėtas.

„Geriausia dovana ta, kuri sukelia malonias emocijas, juoką bei sentimentus, tad kiek jai išleisite, priklauso tik nuo jūsų pačių. Svarbu atsakingai įsivertinti savo asmeninį biudžetą. Juk tėčiui džiaugsmą atneša ne brangios dovanos, o žinojimas, kad juo vaikai rūpinasi, domisi ir dėl jo pasistengia“, – teigia D. Krinickienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Adelė

Adelė portretas
Labai labai labai labai gražu.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių