Quantcast

Žilvinas Žvagulis uždainuos su gražuole Ieva Gervinskaite

Penkerius metus kalbintas prisijungti prie LNK „Žvaigždžių duetų“, vienas mylimiausių šalies atlikėjų Žilvinas Žvagulis pasiryžo dalyvauti šeštajame projekto sezone, kuriame susikauna geriausios visų metų poros.

„Šeštas – įdomus skaičius. Sulaukus mano amžiaus, įdomu pabūti ir šeštu, - apie savo apsisprendimo dalyvauti muzikiniame projekte priežastis juokavo Ž. Žvagulis. – O jei rimtai, penkerius metus ariau, kol visi mano draugai linksminosi „Žvaigždžių duetuose“. Ir ką? Ar pinigai svarbiausias dalykas gyvenime? Noriu pabūti su savo chebra, pasilinksminti su daug man artimų žmonių, kuriuos labai retai matau“.

Be to, pasak Žvagulio, jį net trim punktais sužavėjo jam pasiūlyta partnerė, gražiausia praėjusių metų lietuvaitė, „Mis Lietuva 2011“ Ieva Gervinskaitė.

„Pirma, ji yra žemaitė kaip ir aš, o tai mane iš karto parklupdė. Antra, Ieva turi muzikinį išsilavinimą, trečia, ji yra velniškai graži, kaip ir visos žemaitės“, - prisipažino Žvagulis.

Ieva Gervinskaitė taip pat negaili gerų žodžių savo partneriui. „Pirmąsyk važiavau su juo susitikti neramia širdimi, bet jau po penkiolikos minučių pajutau simpatiją. Jis labai šiltas, nuoširdus žmogus. Ir dar žemaitis, kilęs iš tų pačių apylinkių“.

Ieva yra profesionali muzikantė, baigusi Klaipėdos Stasio Šimkaus konservatorijos akordeono specialybę.

„Nesu dainavimo profesionalė, bet prie muzikos esu prisilietusi. Dainavimas man visada buvo tik hobis. Bet niekada negali žinoti, kuo gali virsti hobis“.

Ieva prognozuoja, kad konkurencija šeštajame „Žvaigždžių duetų“ sezone, kuriame susikauna stipriausios visų metų poros, bus milžiniška.

„Aš irgi turiu porų favoritų, kurių talentu žaviuosi, bet neatskleisiu, kas jie“, - paslaptingai šypsojosi I. Gervisnkaitė.

Šeštojo „Žvaigždžių duetų“ sezono lemiamoje kovoje susikaus Deivis ir Renata, Mia ir Giedrius Leškevičius, Irūna ir Marius Jampolskis, Natalija Bunkė ir Vitalijus Cololo, atlikėja Liepa ir Seimo nario Andriaus Šedžiaus sužadėtinė Monika su partneriais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tas pats per ta

tas pats per ta portretas
pabodo
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių