Quantcast

Televizijoje sužibs dar viena gražuolė – teisininkė I.Kavaliauskaitė

Kitą savaitę LNK eteryje pasirodys nauja laida apie Lietuvos garsenybių gyvenimą „Karamelinės naujienos“.

Prie laidos vairo stos ne tik trys žinomos moterys dainininkės Karina Krysko ir Urtė Šilagalytė bei žurnalistė Rimantė Kulvinskytė, bet ir eterio naujokė – gražuolė teisininkė Indrė Kavaliauskaitė.

- Ar mėgstate karamelę?
- Karamelė? Gal kiek per saldu. Aštrūs pipirai ir karamelė, tai kur kas įdomiau.

- Kokių naujienų pati laukiate?
- Šiuo metu sukuosi kaip voverė rate, daug dirbu ir intensyviai mokausi, taigi neslėpsiu daug mieliau vakarais išgirsti malonias, linksmesnes naujienas ir tikrai praverčiu spaudos penktą puslapį, kriminalų nereikia.

- Kaip manote, kodėl buvote pakviesta vesti laidą?
- Pasirodo, geras dalykas yra Facebookas. Atrodo, tai buvo pirmas žingsnis į šią TV laidos vedėjos vietą. Kažkas iš projekto rengėjų pamatė mano nuotrauką ir pasiūlė prodiuseriui.

Galiu daryti išvadą, kad čia atsiradau dėl išvaizdos. Bet antras žingsnis buvo kastingas prieš kamerą. Tikiuosi, kad prodiuseriams buvo svarbu, kaip jaučiuosi prieš kamerą ir kaip sugebu kalbėti.

Kaip bebūtų, patikinsiu, niekas mano CV neprašė ir neturėjau progos pasigirti, kad kažkada laimėjau debatus anglų kalba ar respublikinį skaitovų konkursą.

Dabar galiu pasakyti, kad, pasirodo, patekti į televiziją paprasta, tik joje išsilaikyti, manau, bus gana sunku. Bet pasistengti gal verta? O vesti laidą, prisipažinsiu, baiminuosi.

Prieš kamerą dar jaučiuosi nevėkšla. Bijau, jei klapsėsiu blakstienomis ekrane, ar tai neuždės man kvailos blondinės štampo?

- Ar manote, kad esate graži?
- Kiekviena mergina ar moteris turi šimtus gudrybių kaip save įpakuoti, kad būtų graži. Tačiau ir brangiausia pakuotė bus visiškas „šnipštas“ be nuoširdžios šypsenos.

Aš visada džiaugiuosi bet kokiu komplimentu, nes viduje esu itin savikritiška. Tačiau geriausias komplimentas man – pasakymas, kad su manim niekada nėra padėties be išeities.

- Daugelis nustebs sužinoję, kad esate teisininkė... Kodėl pasirinkote šią specialybę?
- Gana anksti žinojau, kad noriu studijuoti teisę. Esu ketvirto kurso VU teisės fakulteto studentė valstybės finansuojamoje vietoje ir šiuo metu dirbu „Respublikos“ leidinių grupėje teisininke.

Labai didžiuojuosi savo universiteto teisės fakultetu, kuris nekepa bedarbių, nes daugelis mano kurso draugų, dar besimokydami kaip ir aš jau dirba pagal savo specialybę ir norint, patikėkit , viską suspėti įmanoma.

- Ar ne lengviau būti, pavyzdžiui, modeliu?
- Ne, apie tai negalvojau. Nuo mažens buvo įkalta, kad reikia mokytis mokytis mokytis. Nuo paauglystės vasaras leisdavau užsienyje kalbų mokyklose: anglų, ispanų. Gal būtent dėl šios priežasties nenorėjau mokytis užsienyje, nes buvau pajutusi ką reiškia vienai gyventi ne savo šalyje. Aš tikrai labai myliu Lietuvą.

- Dabar likviduojate „Olialia“ prekės ženklą. Liūdna?
- Kodėl turėtų? Labai įdomu. Aš gavau ir gaunu tokią didelę teisinę patirtį, patekau į patį įvykių ir skandalų sūkurį ir sugebėjau puikiai su viskuo susitvarkyti. O žinant, koks „Olialia“ projekto likimas galbūt laukia ateityje, liūdėti net nėra dėl ko.

Aš labai myliu savo darbą. Kartais pati negaliu patikėti, kad man taip pasisekė. Nerealus kolektyvas, kiekvieną dieną keliuosi su šypsena ir džiaugiuosi važiuodama redakcijos link. Labai vertinu visus žmones su kuriais man tenka dirbti ir bendrauti. Tiesiog stengiuosi „ siurbt“ iš jų išmintį, žinias, patirtį ir pozityvią energiją. (šypsosi)

- Jūs pati buvote „Olialia“ mergaitė?
- Ne, nebuvau. Čia istorija kaip su televizija (juokiasi). Pirma buvo vaizdas, po to turinys (kvatojasi). Viename renginyje mane pamatė „Olialia“ prodiuseris ir pakvietė prisijungti prie šių merginų. Bet aš turėjau kitų idėjų.... Na, buvau labai užsispyrusi. Pyškinau viską ką moku, sugebu ir t.t. Žinojau, jei neišnaudosiu šito šanso, antro galiu jau ir nesulaukti. Vėliau nusiunčiau motyvacinį laišką ir buvau pakviesta pokalbiui. Gal dvi valandas buvau tardoma visais aspektais ir keliomis kalbomis. Ir aš šį darbą gavau. Kaip sakoma, labai svarbu norėti, pasistengti ir tikėti.

- Ko norėtumėte pasiekti gyvenime?
- Aš ne iš tų žmonių, kurie tiksliai žino, kur jie bus ir ką jie veiks po dešimties metų. Esu tikra tik dėl vieno dalyko – noriu turėti, ką prisiminti, net jei teks iš to pasijuokti arba pasigailėti dėl tam tikrų sprendimų, bet bent jau būsiu pabandžiusi.

- Ar pažįstate merginas, su kuriomis teks pranešinėti „Karamelines naujienas“? Kuo kiekviena iš jų jus žavi?
- Taip, mes jau susipažinome. Kariną pažinojau jau anksčiau. Jos visos puikios, linksmos, gražios ir žinomos. Čia aš viena „no name“. Tai gal susipažinkime. Nuo šiol trečiadieniais karamelinės naujienos - su aštriu prieskoniu ir aš, Indrė Kavaliauskaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ghdgh

ghdgh portretas
Graži pana

liuks

liuks portretas
Teisingai, nera padeties be iseities. Taip moko Kamasutra :)

hm

hm portretas
"Kitą savaitę LNK eteryje pasirodys nauja laida apie Lietuvos garsenybių gyvenimą „Karamelinės naujienos“. O tai kas čia naujo? Vėl apie bonkes-zvonkes??? Eikit jūs ... su tom garsenybėm...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių