Quantcast

„Tamstoje“ – džiugi jauno vyno ir muzikos šventė

Atvykstančio jauno vyno kasmet laukia ne tik vyndariai ir profesnionalai, bet ir vyno mėgėjai bei kiti, norintys ragaudami naujo derliaus gėrimą linksmai ir maloniai praleisti laiką.

Išskirtinę progą pasimėgauti vyno ir muzikos harmonija ketvirtadienį, lapkričio 18-ąją, kviečia gyvos muzikos klubas „Tamsta“.

Šiemet „Tamsta“ savo lankytojams pateikia išties gurmanišką dovaną – ragina užsukti į jauno vyno – božolė (pranc. Beaujolais) – naktį, kurios metu gražiausias dainas atliks romantiškasis „Meilės trikampis“.

Net vyno ekspertai sutinka, kad jauno božolė atvykimas ne gurmanų, bet linksma kiekvieno miestiečio šventė, tad nepraleiskite progos pasilinksminti. Beje, privalote žinoti, kad einamųjų metų Beaujolais nouveau arba jaunas božolė vynas, visuomet tradiciškai pradedamas pardavinėti 3-ąjį tų metų ketvirtadienį. Pagal šį, pirmąjį metų derliaus vyną, specialistai ir mėgėjai mėgina spręsti apie visų metų derliaus kokybę. Turite puikią progą patys sužinoti, ką šiemet paruošė vyndariai, kokiais skoniais pasidalijo vynuogynai.

Klube „Tamsta“ ragaudami vyną atėjusieji mėgausis ir gardžia muzika. Ant scenos užlipęs „Meilės trikampis“ – Neda Malūnavičiūtė, Kostas Smoriginas ir Olegas Ditkovskis – nepaliks abejingų.

Jautrūs fleitos garsai, muzikantai, spinduliuojantys meilę muzikai, sukurs šiltą ir neįpareigojančią atmosferą. Kas galėtų ginčytis, jog malonūs pašnekesiai, vyno aromatas, besidriekiančios melodijų gijos gali pataisyti net ypač niūrią dieną. Nuoširdumas ir prasmingi žvilgsniai sklandys ore. Gali būti, kad vynas net pasitrauks į antrą planą...

Koncerto pradžia lapkričio 18 dieną, ketvirtadienį, 21.30 val. Bilieto kaina – 15 Lt.


Šiame straipsnyje: Tamstavynas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių