Quantcast

Su kuo Ukmergėje gyvena A. Nedzinskas?

Kaip ir kur šiandien gyvena buvęs parlamentaras Antanas Nedzinskas? Kaip atrodo buvusio seimūno apartamentai? Kaip juose Antanas leidžia laisvalaikį ir kiek jis už juos moka? TV3 infošou „Be komentarų“ žiūrovams jau rytoj – išskirtinė ekskursija po slaptąjį besiveržiančio atgal į Seimą buvusio seimūno butą Ukmergėje.

„Vienam žmogui čia apsistoti parai kainuoja 60 litų“, – demonstruodama A. Nedzinsko butą aiškins Ukmergės sveikatingumo centro svečių namų darbuotoja Aida.

„Be komentarų“ kameros užfiksavo viską: lovą, kurioje miega A. Nedzinskas, dušą, kuriame maudosi buvęs parlamentaras, ir net pramogas, kuriomis mėgaujasi pakartotiniuose Seimo rinkimuose Ukmergės apygardoje ketinantis dalyvauti ir aktyviai miesto gyventojų parašus renkantis A. Nedzinskas.

„Antanas ateina, ramiai pažaidžia boulingą, pasikaitina saunoje ir eina miegoti. Jis geras ir ramus gyventojas – neturime problemų su juo“, – rodydama pramogas, kuriomis mėgaujasi į Seimą sugrįžti ketinantis A. Nedzinskas, pasakos viešbučio darbuotoja.

Taip pat laidoje – išskirtiniai vaizdai, kaip neliečiamybę praradęs Viktoras Uspaskichas bėgiojo nuo žurnalistės po vieno Darbo partijos bylos teismo posėdžių. „Nelieskite manęs! Jūs turite kreiptis į Seimą ir prašyti leidimo, kad galėtumėte mane paliesti!“ – specialiajai infošou korespondentei atkirs V. Uspaskichas, kai ji pamėgins paliesti neliečiamybę praradusį parlamentarą. Ar V. Uspaskichas jau ruošiasi kalėjimui? Kas, pasak Viktoro, jam į kalėjimą atneš šilto naminio maisto?



NAUJAUSI KOMENTARAI

ponia

ponia portretas
daunas iskart matosi,patiko seime neko nedariti ir pinigus krautis

Balys

Balys portretas
Matyt Seime nėra blogai, jeigu į jį veržiasi buvę...

www

www portretas
tinginiu ir veltedziu guzta.....
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių