Quantcast

Spektaklis “Brendžio trims!” – uostamiesčio viešbutyje

Kabaretinis teatras iš Kauno rytoj įsikurs Klaipėdos „Old Port Hotel“ konferencijų salėje. Teatro klubu pasivadinusi kompanija pajūrio publikai parodys Inos Pukelytės komediją „Brendžio trims!“.

Moteriška fantazija turbūt neturi ribų, kai kalbama apie vyrų ir moterų santykius. Trečioji klasiokės santuoka, moteriško patrauklumo paslaptys ir kitos brandaus amžiaus moterų problemos - ko tik neprikalbama prie brendžio ir kavos!..

Beveik dokumentinė pjesė apie tris drauges, kurias vaidina aktorės Ieva Zelionkaitė, Miglė Pauliukaitytė ir Birutė Prekevičiūtė. „Brendžio trims!” - sušunka trys buvusios klasiokės, susitikę kavinėje išsiaiškinti, kodėl į trečiąsias savo vestuves jų bendraklasė nusprendė pakviesti jas. Ir ne šiaip sau - pamergėmis... O dar įdomiau, - kas gi naujasis jos vyras, vestuvėms skiriantis milijoną?.. Puolę aiškintis, moterys sutrinka, nes, kaip paaiškėja, kvietimo į vestuves nė viena neturi...

„Brendžio trims!” - jau trečiasis kauniečių Teatro klubo spektaklis, skirtas mažoms erdvėms, ir antras, pastatytas pagal I.Pukelytės pjesę. Kostiumus spektakliui sukūrė dailininkė Lina Jonikė.

“Kaip ir praeitą rudenį pasirodžiusi „Meilė Paryžiuje“, „Brendžio trims!“ neturi dekoracijų, supaprastintas spektaklio techninis aptarnavimas. Šie kabaretiniai spektakliai statomi taip, kad juos būtų lengva pritaikyti ne teatrinėms erdvėms - bet kur, kur tik gali susiburti bent pusšimtis žiūrovų. Tokiame teatre aktorius negali pasislėpti už sceninių efektų, režisūrinių sumanymų - čia jis gali atskleisti savo kūrybiškumą ir meistriškumą. O Lietuvoje aktorinis teatras nuo seno mėgstamas”, - aiškino teatro vadybininkė Jurga Knyvienė.

Anot jos, šmaikštūs kabaretiniai Teatro klubo spektakliai - tai tam tikra skandinavų ir prancūzų mėgiamo Sriubos teatro atmaina. Tai trumpos, valandos trukmės istorijos, kurių galima klausytis restorane mėgaujantis vynu, klube siurbčiojant kokteilį, kultūros centro salėje, gimtadienio vakarėlyje...

Kauniečių Teatro klubo spektaklis I.Pukelytės komedija “Brendžio trims!” spalio 1 d., ketvirtadienį, 18 val. bus parodytas Klaipėdoje, „Old Port Hotel“ (Žvejų g. 20).

Bilietai - po 50 Lt, su „Laisvalaikio“ ir „Olialia“ kortelėmis - 40 Lt. Bilietus platina „Tiketa“ (www.tiketa.lt). Juos galima įsigyti ir prieš spektaklį prie įėjimo. Vietų rezervavimas - tel. 8 618 71 731.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ff

ff portretas
forum.suvokimas.lt - knygu forumas

justafijus

justafijus portretas
jeigu vertinate si komercine tragikomedija kaip menini vyksma, man gaila Jusu... kazkas apgailetino, neturincio nedro su teatru. Pukelyte neskelbia kas pjeses ar libreto autorius, bet tai kad spektaklis paruostas spec. restoranams daug ka pasako.beje,pilnos sales, vadinasi to reikia, iki dramos teatro neprieinam...o gaila...del sito liudesio bredzio keturiems - ir man
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių