Quantcast

Smaugiamomis katėmis išvadintos merginos bandė reabilituotis

Vaidai ir Rasitai kaip reikiant drebėjo kojos. Nieko keisto. Didžiojoje Britanijoje smaugiamomis katėmis išvadintos merginos bandė reabilituotis prieš Lietuvos publiką.

Ne tik Lietuvoje, bet ir visoje Europoje pajuokų objektu po D.Britanijos talentų šou "The X Factor" tapusios marijampolietės dalyvavo LNK laidos "Valanda su Rūta" filmavime. Dvi tylios, smulkutės merginos baimingomis akimis žvalgėsi po televizijos studijos užkulisus. "Drąsiau, drąsiau – juk jūs dabar žvaigždės!" – Vaidą ir Rasitą bandė išjudinti laidos režisieriai.

"Valanda su Rūta" prodiuseriai prikalbino seseris parodyti, kad jos dainuoja geriau, nei buvo parodyta britų televizijos šou – gyvai sudainuoti LNK studijoje. Prieš tai merginos buvo nusiųstos pas dainininką Stano šiek tiek "patreniruoti" balso.

Bet kitą ketvirtadienį rodomos laidos žiūrovams "kačių" pasirodymo teks kantriai palaukti. Kol merginos drebėjo užkulisiuose, filmavimo studijoje taškėsi aistros. Ir visai ne dėl jų nevykusio pasirodymo "The X factor", o dėl Ruslano Kirilkino... galo.

Laidos tema turėjo suktis apie scenos žvaigždes – tas, kurios išgarsėjo per vieną naktį, ir tas, kurios dėl pripažinimo pluša daugelį metų. Tačiau planuota rimta diskusija išvirto į vienas kito įžeidinėjimo liūną.

"Ruslanas ne savo balsą, o galą pardavinėja", – trinktelėjo choreografas Jurijus Smoriginas. Šis puolė gintis: "Kokį galą aš galėjau pardavinėti Dainų dainelėje?" Ir nerinkdamas žodžių J.Smoriginą išvadino parazitu.

Po prodiuserio Lauryno Šeškaus prakalbos kaip "gaminamos" scenos žvaigždės, neišlaikė tykiai ant raudonosios sofutės sėdėjusios dainininkės Rositos Čivilytės nervai. "Visuose užsienio konkursuose aš kaskart nominuojama. Kai tik grįžtu į Lietuvą, iš karto nuleidžiama ant žemės", – piktinosi dainininkė, prisipažinusi, jog praėjusią vasarą sulaukė kaip niekada mažai koncertų. Priešingai nei Radžis, ar R.Kirilkinas.

Laidos herojėmis turėjusios tapti 18-metė Rasita Šukvietytė ir 20-metė Vaida Račiūnaitė savo eilės sulaukė tik po porą valandų trukusių scenos žvaigždžių peštynių. Britų talentų šou atlikusios Robbie Williamso baladę "Angels", šįkart merginos pasirinko mažiau sudėtingą kūrinį – atlikėjos Lady GaGa dainą "Poker Face". Susijaudinusios dainavo klysdamos, bet kur kas mažiau negu "The X Factor" studijoje.

"Iš tikrųjų, kai yra palaikymas, yra daug drąsiau dainuoti. Bet jei nėra palaikymo ir sutinka surauktais veidais... Ir iš tikrųjų gyvas dainavimas yra labai sunku. Net ir profesionalui reikia labai daug repetuoti prieš dainuojant dainą", - po atlikto kūrinio teisinosi seserys.

Savo pasirodymą Lietuvos žiūrovams merginos vertina kukliai, neneigė, jog dar reikia daug treniruotis.

"Panos, pas jus galvoje yra du kibirai. Bum bum", – seseris iš karto nusodino J.Smoriginas, dar trinktelėjęs, jog jos padarė gėdą Lietuvai.

"Mes atstovavome ne Lietuvai, o sau. Čia ne "Eurovizija". Tiesiog bandėme laimę", – gynėsi pasaulyje kur kas labiau nei J.Smoriginas išgarsėjusios lietuvės. Tai tai laidos dalyvių neįtikino. "Aš dainavimo čia apskritai negirdėjau", – kalbėjo Edmundas Štenger-Mundis. "Ar tai, ką mes čia dabar matome, yra gerai?" – nuostabos neslėpė ir R.Čivilytė.

Tik L.Šeškus nedramatizavo merginų pasirodymo. "Paprastai į talentų šou dalyviai atrenkami taip. Į pirmą grupę – tie, kurie iš tiesų yra stiprūs, į antrą – visiški nevykėliai, į trečią – jautrūs, blogai save vertinantys žmonės, kuriuos lengva sutrypti ir iš jų išsityčioti, – dėstė žinomas prodiuseris. – Prisiminkime, kad į "The X Factor" bandė patekti ir žinomi dainininkai. Bet jie nepraėjo atrankos. Ir tik todėl, kad pasirodė nei gerai, nei blogai, ir juos išspyrė."


Šiame straipsnyje: smaugiamos katės

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių