Quantcast

Sklinda gandai, kad A.Užkalnis palieka BTV dėl TV3

Televizijų užkulisiuose sklando gandai, kad šiuo metu pokalbių laidą BTV televizijoje vedantis Andrius Užkalnis nusprendė keliauti pas konkurentus ir išsirinko TV3 televiziją.

Diena.lt portalui „Užkalnio 5“ laidos vedėjas ir kūrėjas tikino: „Net jei norėčiau pradžiuginti naujiena negalėčiau, nes naujienos nėra“. Pasak žurnalisto, tokie gandai galėjo kilti dėl praėjusiais metais vykusių derybų su visomis didžiosiomis Lietuvos televizijomis: „Grįžęs į Lietuvą kalbėjau su daugelio televizijų atstovais. Buvo aptarta daug. Gyvenimas ilgas, negali žinoti, kada kur teks dirbti, tačiau apie apibrėžtus planus ar pasiūlymus kalbėti anksti“.

Kaip teigė A.Užkalnis, jis ir toliau planuoja kurti laidą BTV, tačiau ar pasibaigus sezonui projektas bus pratęstas, kol kas spręsti anksti. „Viskas priklausys nuo reitingų. Gal kol kas reitingai nėra tokie kokių galima tikėtis vienoje iš didžiausių Lietuvos televizijų, bet rezultatais esu patenkintas. Atsiliepimai apie laidą patys geriausi. Manau, kad laida pasiekia tikslinę auditoriją – intelektualesnę publiką, kuriai reikia dinamikos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Slykštus

Slykštus portretas
Gai dys , jis savo motiną parduos kad galėtų spaudytis į visas puses tipo, žurnaliuga duonai užsidirba.

m

m portretas
puiki laida

vytautas

vytautas portretas
Ne stebuklas, bet ir ne TV-3 arba LNK -nuo tu tai net bloga
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių