Quantcast

„Silence Family“ - trijų valandų koncerto buvo per mažai

Į pirmąjį „Silence Family“ koncertą smalsuoliai bei elektroninės muzikos gerbėjai plūste plūdo. Penktadienio vakarą norinčiųjų patekti į koncertą „Ūkio banko teatro arenoje“ buvo tiek daug, kad renginys vėlavo beveik valandą.

Tačiau septynis „Silence Family“ atlikėjus ir dar devynis kviestinius muzikantus scenoje subūręs koncertas abejingo nepaliko nė vieno.

Žadėję ne tik naujų dainų bei pačių netikėčiausių jų variacijų elektroninės muzikos atlikėjai pristatė ir naujus “Silence” narius - Moniką Liu ir Adomą. Be jokios abejonės publika buvo sužavėta naujokų puikiais balso tembrais bei improvizacijomis.

Nors “Silence Family” savo gerbėjus pradžiugino jau gerai žinomomis dainomis: I'll be gone“, „Muzika tu“, „Song about love“, „Journey“ ir kitomis, vis dėl to didžioji dalis jų buvo visiškai naujos. Jas publika pasveikino audringais aplodismentais.

Dar vienas koncerto netikėtumas buvo keli nauji kūriniai iš būsimojo Justės Arlauskaitės - Jazzu solinio albumo. Tai buvo bene vienintelė ir unikali galimybė jos gerbėjams išgirsti dar nepublikuotas dainas prieš albumo pristatymą.

Labai šiltai buvo sutikti ir  Leono Somovo ir Few Nolder pasirodymai. Grodami savo mėgstamą muziką atlikėjai publiką stebino įspūdingomis kūrinių interpretacijomis.

Įdomu žiūrovams buvo ir devynių skirtingų muzikos instrumentų dermė su elektronine muzika. Scenoje buvo galima išvysti ne tik fleitą, bet ir fagotus, kankles, gitaras.

Atrodo, naujoji koletyvo “Silence Family” sudėtis taip pakerėjo publiką, jog ši net ir po trijų valandų koncerto nenorėjo paleisti atlikėjų nuo scenos. Kelių tūkstančių žmonių minia po pasirodymo buvo tiesiog sužavėta.


Šiame straipsnyje: Silence Family

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių