Quantcast

Sashos Son(g) vadybininkas: mus bando „užblokuoti“

Sashos Son(g) vadybininkas neabejoja, kad problemos dėl vaizdo projekcijos iki šiol neišspręstos, nes taip naudingiau Rusijos atstovei. Anastasia Prichodko savo pasirodymo metu taip pat ketina rodyti vaizdo projekciją, skelbia Lrt.lt.

Anot Sashos Son(g) vadybininko Martyno Tylos, rusai neigia sąmoningai trukdantys lietuviams kuo geriau pasiruošti pasirodymui.

„Jie sako, kad viską bus galima ištaisyti ir dar kažką padaryti, tačiau... Kai mes uždavėme klausimą peržiūrų kambaryje, kodėl nerodomas mūsų filmas, mums buvo nesuprantamas jų atsakymas“.

Jie pasakė: „Šito filmuko vizija nesutampa su „Eurovizijos“ režisieriaus vizija“. Tačiau labai keista yra tai, kad Rusijos atstovės klipas dar išvis nėra padarytas ir jau aišku yra, kad jis sutampa su „Eurovizijos“ režisieriaus vizija“, – sakė pašnekovas.

„Taip, jaučiame pasipriešinimą, nenorą vis dėlto sutikti su mūsų sąlygomis arba iš to mūsų filmo iškarpyti kažkokius vaizdus“, – pridūrė M. Tyla.

Vadybininkas prisipažino įtariantis, kad rusai, kaip ir Sasha Song), savo vaizdo projekcijoje sumanė atkreipti dėmesį į tam tikras socialines temas.

„Mes galime kurti teorijas, sąmokslus visokius išvedžioti, bet kažkokių konkrečių argumentų mes, aišku, negalime pateikti, tačiau juk matėme, kaip jie bendrauja.

Manome, kad socialines temas nelabai daugiau kas „Eurovizijoje“ savo pasirodyme ir naudoja. Mes būtume vieni pirmųjų tą palietę, bet, matyt, Rusija irgi buvo kažką sumąsčiusi panašaus daryti ir, išgirdę apie mūsų planuojamą pasirodymą, nusprendė mus, kaip čia pasakyti, užblokuoti“, – svarstė lietuvių delegacijos Maskvoje atstovas.

Pasak M. Tylos, „Jonas Vilimas (lietuvių delegacijos Maskvoje vadovas – lrt.lt) prašo oficialaus paaiškinimo, dėl ko gi taip yra“.

„Mes norime pamatyti, dėl ko „Eurovizijos“ režisierius atsisako parodyti mūsų vaizdo klipą, tegul jis tai parašo savo oficialiame rašte“, – sakė pašnekovas.

Kaip lrt.lt sakė M. Tyla, Sasha Son(g) pirmadienį, 12 valandą, dalyvaus Revoliucijos aikštėje vyksiančiame filmavime.


Šiame straipsnyje: EurovizijaSasha Sonsasha son(g)

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių