Quantcast

Sasha Son(g): mano daina nėra standartiška baladė

Į „Eurovizijos“ finalą patekęs Lietuvos atstovas Sasha Son(g) sako, kad tai, ko troško, jau pasiekė, o dabar jo laukia nauji iššūkiai.

Sashos Son(g) teigimu, dideliu išbandymu taps ne tik „Eurovizijos“ finalas, bet ir gauti pasiūlymai, kurie gali padėti siekti tarptautinės karjeros.

„Aš niekada nesakiau, kad tikrai pateksiu į finalą. Aš, aišku, tiesiog labai norėjau to, bet negalėjau 100 proc. pasakyti, kad taip bus. Tiesiog labai labai daug džiaugsmo. Sunku apsakyti“, – kalbėjo atlikėjas.

Pasak Sashos Son(g), nėra vieno veiksnio, kuris jam padėjo iškopti į konkurso finalą.

„Manau, kad padėjo daina, vokalas, pasirodymas, žinoma, ir politika. Mano pusfinalyje dalyvavo ir latviai, ir Ukraina, ir Airija, ir rusai, kurie galėjo balsuoti.

Viskas kažkaip susijungė ir taip jau išėjo. [...] jeigu jūs čia būtumėte, jūs pamatytumėte, kiek daug žmonių tiesiog prieina prie manęs ir sako palaikę mano dainą“, – lrt.lt sakė dainininkas.

Atlikėjo nuomone, jam pagelbėjo ir tai, kad jo atliktas kūrinys nėra parašytas vienai klausytojų grupei.

„Daina – europietiška. Kai aš kūriau šią dainą, aš nekūriau jos išskirtinai „Eurovizijai“.

Aš manau, kad mano daina nėra standartiška baladė. Tai ją išskyrė iš kitų. Visi dainavo „čiastūškes“, buvo keletas gana standartinių baladžių.

Aišku, svarbus ir tekstas.  Manau, kad mano tekstas yra pakankamai gilus, stiprus ir reikšmingas. Tai neliko nepastebėta žmonių“, – sakė Sasha Son(g).

Atlikėjas prisipažino, kad iš pradžių nenorėjo finale pasirodyti pirmuoju numeriu.

„Iš dalies norėjau pasirodyti antroje transliacijose pusėje, bet manau, kad tie žmonės, kurie žiūri „Euroviziją“, yra fanai, to renginio gerbėjai. Jeigu jiems patinka mano daina, nėra svarbu, koks tavo numeris, kad už tave balsuotų“, – svarstė pašnekovas.

Sasha Son(g) pažymėjo, kad „savo tikslą jis jau beveik pasiekė“.

„Aišku, paskutinės vietos užimti nenorėčiau, bet aš patekau į finalą, o tai iš tikrųjų yra daug. Kaip bus finale, galima tik spėlioti, bet iš to jokios naudos. Reikia palaukti ir sužinosime“, – sakė atlikėjas.

Sasha Son(g) neslėpė, jog „Eurovizija“ – dar vienas žingsnis siekiant tarptautinės karjeros.

„Aš manau, kad „Eurovizija“ yra viena iš galimybių. Šitas konkursas gali padėti. Be abejo, padeda. Mes jau gavome keletą pasiūlymų, bet kol kas nelabai noriu apie tai kalbėti“, – prisipažino dainininkas.

Sashai Son(g) pranašauja vietą pirmajame dešimtuke

Sashos Son(g) prodiuserio teigimu, Lietuvos delegacija viliasi, kad mūsų atstovas pateks į „Eurovizijos“ finale geriausiai pasirodžiusių atlikėjų dešimtuką.

M. Tylos nebaugina ir burtų keliu atitekęs pirmojo pasirodymo numeris. „Kai visi nuėjo traukti, aš pasakiau Sashai, kad ištrauksi pirmą arba antrą numerį. Aš galvoju, kad tai nėra blogai“, – sakė M. Tyla.


Šiame straipsnyje: EurovizijaSasha Sonsasha son(g)

NAUJAUSI KOMENTARAI

Domantas

Domantas portretas
M.Tyla - aiškiaregis? O Dima atviras, protingas jaunuolis. Manau, kad ir finale sėkmė neturėtų nuo jo nusisukti.

Saulius1

Saulius1 portretas
SĖKMĖS !

llinaceres

llinaceres portretas
Super, sėkmės finale. Puiki daina, puikus atlikėjas, matosi ką daro, daro nuoširdžiai. Didžiuojuosi SASHA
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių