Quantcast

Rašytoja K. Baubinaitė: Anglija tikrai nėra stebuklų šalis

Grįžti į straipsnį

vijole

vijole portretas
Labai teisingos mintys ir lietuviu shirdi pasiekianti rauda ---is toli ,kur nusviesti [gyvenimo vingiu ,nedatekliu ,o kiti --is smalsumo]] ismetyti lietuvaiciai po pasauli su verkianciom shirdimis. Lietuvis yra seslus SAVO zemes vaikas,,ir jei jis "ishskrido" ---tai jau turejo buti ---labai rimta. lietuviai --ne cigonai ar zydai tukstantmeciais neturintys savos zemes,,kur butu gera priglausti galvele---ir ilgesys lietuvi grauzia svetur ,kaip trandys medi Aciu uz prasminga interviu,,nepamirskim savo" saknu" ,savo kovotoju uz laisve,,ir burkimes ---lietuvis prie lietuvio ,nes daug aplink blogio is tu ,kuriuos priglaude musu zmones,musu zeme,,,o jie !!…….

Klaipeda

Klaipeda portretas
Protingi zodziai

Algis

Algis portretas
Straipsnis geras. Autore tikrai protinga moteris. Anglija perkrauta zmonemis, nelengva salis ir nera ko kvailai girtis kad ten stebuklai. Lietuviu yra pernelyg mazai kad sitaip nekest vienas kito, tai gresia isnykimu kaip tautos.

Pilietis

Pilietis portretas
Nepamirškit,kad Anglija su savo laivynu nera tu kuriu neapiplešus:)Taip ir pasistate Anglija:))Ir jie didziuojasi tuom iki situ dienu savo istorija;)

Kns

Kns portretas
Labai teisingai parasyta.As buvau Corby miesteli pries 10metu ir buvau dabar pries 8menesius.Tragedija:(cigonai rumunai slovakai.Taip kad lai daro brexsita ir lai meta tuos visus pasalpinius.Anglus palaikau,visalaik sakau jiems nesijaudink as tik svecias jusu sali.

Rasytokas

Rasytokas portretas
Liudna tavo gyvenimo istorija bet tai nereiskia kad tu rasytoja

Kaunietis

Kaunietis portretas
Straipsnis sudas!

Anonimas

Anonimas portretas
Meluoja. Vien tiktai du atskiri kranai siltam ir saltam vandeniui kriaukleje yra PASAULINIS STEBUKLAS. O kiek dar ten visokio ciudo .

...,pinigais neLYJA NIEKUR,bet...,

...,pinigais neLYJA NIEKUR,bet..., portretas
jeigu TEN butu labai BLOGAI tai NIEKAS ten ir neVAZIUOTU???... TASKAS

patriotas

patriotas portretas
GYVENAU UK 1O METU IR JOKIU STEBUKLU TEN NEPAMACIAU,BRITAI JAU SENAI PRALOSE SAVO VALSTYBE UZSIENIECIAMS,INDAMS ,PAKISTANIECIAMS, KINAMS TURKAMS.O VAZIUOT DIRBT IR UZDIRBT GALIMA IR ARCIAU, NEBUTINA KELTIS PER LAMANSA KUR PROBLEMU GYVENT IR DIRBT TIK DAUGES

Galvoje vieni stereotipai

Galvoje vieni stereotipai portretas
Ot tai naujieną moteriškė pasakė! Išvykusiuosius svetur naivuoliais laiko. Ačiū Dievui, kad yra Didžioji Britanija su visais savo trūkumais ir privalumais!

Galerijos

Daugiau straipsnių