Quantcast

Premjerė sveikina rašytoją, režisierių V. V. Landsbergį 60-mečio proga

Grįžti į straipsnį

Oho

Oho portretas
Net šimon pasveikino. Kažin ar visus menininkus sveikina?

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
Gal komentatoriai vaikų neturi? Kitaip žinotų VVL kaip vaikų literatūros kūrėją. Jo poezija - ne mano skonio, neskaitau. O dainų mielai pasiklausau, rekomenduoju: "Žvaigždė puodynėje", "O jeigu aš numirčiau" ir kt. (rasit jutūbėje). Puikus atlikimas, puiki muzika, tačiau už lyriškus tekstus neskubėkime girti, nes savo dainoms VVL ima gerus kitų autorių tekstus.

Švanc'berg \\\\\\.....//////

Švanc'berg  \\\\\\.....////// portretas
Ką jis "parašė" nežinau,gal ir nieko, jei nežinau.Tik žinau, per mamos laidotuves buvo TSRS vėliavos spalvos striuke.____Šiaip iš jų veislės manau normaliausias,mažiausiai Lietuvai kenke.

Kas

Kas portretas
VYKSTA Lietuvoje! Rasytojas is NIEKUR IR APIE NIEKA! Fasisto putkino siknakamscio draugelis PRISISTATES NAMU SU SAUDYKLOM NIEKAIP ISKRAPSTYT IR KONFISKUOT TURTO NEGALI ! Tai kam Ir KIENO naudai DIRBA TEISEJAI PROKURORAI ????? Dobravolska ,,TEISINGUMO MINISTRE” tuoj griebesi pasikeist lenkiskai pavarde MAN ASMENISKAI TOKIE DALYKAI KVEPIA NACIZMU!!!! SITAI TATURUOTAI PONIAI NESUGEBEJUSIAI BAIGTI MOKSLO REIKIA GERAI PAMASTYTI KUR JI SEDI ???? NES SUGEBA TIK is nosies I burna!!!! TAIGI PAAISKINKIT JAS NORS KAS VYKSTA LIETUVOJE .JEI PILNA RUSKIO PROOAGANDISTU IR TYLA KAM DIRBAT MUZIKAI SEIMO???

tam --,,,Ka,,,,--

tam --,,,Ka,,,,-- portretas
senas pirdzius , psichotropinius eilerascius is ano pasaulio rase ....apie sy rezisieriu -rasytoja nieko negirdejau...

dar

dar portretas
vienas........

Ka ????

Ka ???? portretas
JIS PARASE ???? Gal KAIP tevas NIEKO!!!!

Galerijos

Daugiau straipsnių