Quantcast

Paskelbta, kur bus galima atsisveikinti su mirusiu aktoriumi A. Vaišniu

  • Teksto dydis:

Pirmadienio vakarą Lietuvą apskriejo liūdna žinia – mirė aktorius ir režisierius Almantas Vaišnys. Kaip skelbia portalas 15min, atsisveikinimas su vyru vyks dvi dienas – trečiadienį ir ketvirtadienį.

Aktorius bus palaidotas Prienų kapinėse, tačiau, artimieji prašo, kad žiniasklaidos atstovai laidotuvių nefotografuotų.

Netikėtai mirusį A. Vaišnį išlydėti į amžinąją kelionę visi norintieji galės trečiadienį nuo 16 val. Prienuose, J. Zdebskio gatvėje esančiuose laidojimo rūmuose.

Mišios už aktorių bus laikomos liepos 25 dieną, 8 valandą, Prienų Kristaus Apsireiškimo bažnyčioje.

Kaip skelbė BNS, A. Vaišnys mirė pirmadienį, eidamas 48-uosius metus.

Komiteto pirmininkas Ramūnas Karbauskis savo ir parlamentarų vardu pareiškė užuojautą aktoriaus artimiesiems, kino ir teatro bendruomenei.

„Tai didelė netektis kino ir teatro bendruomenei, ypač tiems, kurie ilgus metus drauge kūrė, gyveno ir džiaugėsi sėkmėmis bei liūdėjo, jei kažkas nepasisekdavo. Jis buvo jautrus ir labai šiltas žmogus“, – sakoma užuojautoje.

A. Vaišnys 2002-aisiais baigė studijas Lietuvos muzikos akademijos Aktorinio meistriškumo katedroje, vadovaujamoje Algirdo Latėno ir Algės Savickaitės, aktoriaus karjerą pradėjo Panevėžio Juozo Miltinio teatre, filmavosi Lietuvos ir užsienio režisierių filmuose.

Aktorius labiausiai išgarsėjo vaidmenimis televizijos serialuose „Naisių vasara“, „Prokurorai“, „Sniego skonis“, vienas paskutinių jo vaidmenų – filme „Laisvės kaina. Sąjūdis“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaunietė

kaunietė portretas
a.a. per jauni išeina į ten..

Gaila

Gaila portretas
netikėtai ir per anksti išeinančių talentingų asmenybių. Užuojauta artimiesiems, o Mirusiojo Vėlei -- Amžinos Ramybės Šviesioje Viešpaties Dangaus Karalystėje...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių