Quantcast

Pasirodymą Ispanijoje atšaukęs P. Domingo: atsiprašymas sudarė klaidingą įspūdį

Į skandalą įtraukta operos žvaigždė Placido Domingo (Plasidas Domingas) ketvirtadienį pareiškė, kad jo atsiprašymas dėl įtarimų lytiniu priekabiavimu sudarė „klaidingą įspūdį“, bet atšaukė savo pasirodymą būsimame spektaklyje Madride.

„Jaučiu turintis paskelbti dar vieną pareiškimą, kad ištaisyčiau mano atsiprašymo sudarytą klaidingą įspūdį“, – sakoma jo pareiškime.

Jame taip pat nurodoma, kad P. Domingo atšaukė savo pasirodymą „Traviatoje“ Madrido Karališkajame teatre ir taip pat pasielgs bet kokiame teatre ar operoje, kurie „galėtų turėti sunkumų“ dėl jo pasirodymo.

Prieš dvi dienas 79 metų P. Domingo, kurį daug moterų kaltina lytiniu priekabiavimu, atsiprašė už „skausmą“, sukeltą jo kaltintojoms, ir sakė prisiimantis „visą atsakomybę“ už savo veiksmus.

Mažiausiai 20 moterų kaltina P. Domingo prievarta jas bučiavus, grabinėjus ar glamonėjus. Teigiama, kad šie incidentai prasidėjo 9-e dešimtmetyje.

Antradienį profesinė sąjunga AGMA paskelbė, jog vidaus tyrimas parodė, kad legendinis dainininkas, buvęs tenoras, o dabar – baritonas, elgdavosi pagal „nederamos veiklos“ modelį.

Tačiau ispanų superžvaigždė, kurios pradiniame atsiprašyme konkrečiai nebuvo patvirtinti jokie įtarimai, ketvirtadienį tvirtino, kad tas pareiškimas buvo suprastas neteisingai.

„Žinau, ko nepadariau, ir vėl tai neigsiu. Niekada su niekuo nesielgiau agresyviai ir niekada nepadariau nieko, kad trukdyčiau kieno nors karjerai ar ją stabdyčiau“, – sakoma dainininko pareiškime.

„Mano atsiprašymas buvo nuoširdus, iš visos širdies, bet kokioms kolegėms, kurias galėjau kaip nors įskaudinti kuo nors, ką pasakiau ar padariau. Kaip daug kartų esu parodęs, niekada neketindavau nieko įskaudinti ar įžeisti“, – pabrėžė jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Atsiprasinejimas prostituciu - prisipazinimas ko nepadares. Taip tau ir reikia tolerastini pederase.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių