Quantcast

Paaiškėjo, kuris Lietuvos atlikėjas dainuos su „Fools Garden“

LNK muzikinis projektas „Lietuvos balsas“ pradėjo savo išskirtinį finalinių kovų etapą – kiekvieną sekmadienį jame lankosi pasaulinio lygio žvaigždės.

Šį sekmadienį savo įspūdingą šou surengs vokiečių legendos, hito „Lemon Tree“ atlikėjai „Fools Garden“, neslepiantys savo šiltų jausmų mūsų šaliai.

Kartu su šiomis žvaigždėmis dainuos ir vos pusmetį muzikuojantis „Lietuvos balso“ atradimas Mantvydas Sabaitis.

- Mantvydai, kas dėjosi galvoje, kai sužinojai, kad būtent tau atiteko garbė dainuoti su svajingais rokeriais „Fools Garden“?

- Atsimenu šią grupę iš vaikystės. Daina „Lemon Tree“, kurią dainuosiu sekmadienį, man primena daug šviesių akimirkų ir suteikia gerų emocijų. Tiesą sakant, kai man pasakė, kad dainuosiu su „Fools Garden“, iš pradžių net nesuvokiau, kaip reaguoti. Nes čia ne eilinė žinia, ją privalu vertinti kaip be proto didelę galimybę.

Man kilo daug minčių ir idėjų, kaip reikia sudainuoti šią dainą, kad jos nesugadinčiau. Tai labai didelė atsakomybė. Bet aš džiaugiuosi galimybe dainuoti kartu su scenos grandais, kurie išnaršę beveik visus pasaulio kampelius. Supratau, kad „Lietuvos balsas“ yra tikra galimybių versmė, kurioje pildosi svajonės.

- Ar seniai žaviesi šiuo vokiečių duetu?

- Nuo vaikystės jų daina „Lemon Tree“ skaidrindavo nuotaiką. Mano tėvai taip pat yra „Fools Garden“ gerbėjai. Tėtis pasakojo, kaip eidavo į jų koncertus ir smagiai juose leisdavo laiką. Žodžiu, abu tėvai apsidžiaugė, kad sūnus dainuos su užsienio žvaigždėmis.

- Kaip ruošiesi finalinėms „Lietuvos balso“ kovoms?

- Kasdien dainuoju, lankau privačias pamokas, kurios kiekvieną kartą leidžia atrasti kitokių dainavimo būdų, emocijų. Stengiuosi išmokti taisyklingai dainuoti. Manau, tas privalu, norint žengti tolyn ir tolyn.

- Praėjusią savaitę tavo kolegė Valerija Iljinaitė dainavo su svečiu iš Norvegijos Aleksandru Rybaku. Tačiau papildomas pasirodymas „Finalinėse kovose“ jai nepridėjo daugiau populiarumo taškų. Ar nebijai, kad ir tavęs laukia panašus likimas?

- Valerija puikiai susidorojo su tikrai nelengva užduotimi. Aleksandras Rybakas buvo puikus, o kad Valerija nesulaukė daug žiūrovų balsų, manęs nebaugina. Esu pasiruošęs bet kuriai laidos baigčiai. Aišku, tas nereiškia, kad nesistengsiu ir tiesiog pasitiksiu savo likimą. Visą šį laiką daug dirbu – kad pasirodyčiau kuo geriau ir profesionaliau.

- Tavo pasirodymo vaizdo įrašas „Youtube“ yra žiūrimiausias. Tu esi laikomas vienu iš projekto favoritų. Tas suteikia pasitikėjimo ar kaip tik labiau įpareigoja?

- Tas įrašas yra iš pirmojo etapo – „Aklųjų perklausų“. Mano nuomone, po kiekvieno etapo žmonės atranda vis naujų atlikėjų, kurie nustebina savo pasirodymais. Tikrai nemanau, kad esu favoritas, nes šiame projekte kiekvienas yra puikus vokalistas.

Kaip Mantvydui seksis dainuoti su užsienio žvaigždėmis, ar po pasirodymo „Finalinėse kovose“ jis išliks publikos favoritu, paaiškės jau šį sekmadienį, balandžio 15 dieną, 19:30, per LNK ir gyvai Vilniaus „Pramogų arenoje“. Bilietus į koncertą, kurio metu susirinkusiems žiūrovams „Fools Garden“ surengs papildomą pasirodymą, parduoda „Bilietai.lt“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių