Quantcast

Nuteistieji džiaugiasi pavėlintu TV3 „Nemylimų“ transliacijos laiku

TV3 žiūrovų serialas „Nemylimi“ - vienas populiariausių ir tarp Vilniaus 2-ųjų pataisos namų nuteistųjų. Jie nuolat seka serialo veiksmą, stebi filmavimo darbus, kurie vyksta jų aplinkoje, o geriausiai besielgiantys net tampa masinių kalėjimo scenų aktoriais.

Serialo vykdantysis prodiuseris Rimvydas Martinaitis pasakoja, kad nuteistieji ypač apsidžiaugė dėl 10 minučių pavėlinto transliacijos laiko. „Lygiai devintą valandą pas juos vyksta patikrinimas, todėl anksčiau vyrai skubiai atlikdavo reikalingus darbus ir bėgdavo žiūrėti šio serialo. Jie beveik niekada nespėdavo pažiūrėti pradžios. Dabar, kai „Nemylimus“ TV3 transliuoja 21.10 val., pataisos namų vyrai spėja pažiūrėti savo mėgstamą serialą. Galima sakyti, kad serialą „Nemylimi“ čia žiūri 100 procentų visų gyventojų“, - apie filmo populiarumą pasakoja Rimvydas.

Kiekvienas nuteistasis turi savo mėgstamą herojų ir visas „Nemylimų“ scenarijaus peripetijas priima kaip tikrovę, o serialo herojus - kaip realius veikėjus. Serialo vykdantysis prodiuseris Rimvydas Martinaitis pasakoja atvejį, kai vienas nuteistasis net skambino savo žmonai ir liepė jai netikėti tuo, ką rodo serialas, nes tai tėra romanas. Vyras nerimavo, kad jo žmona, pamačiusi, kaip Asta palieka Viktorą ir vis daugiau bendrauja su Juliumi, pati paseks herojės pėdomis ir nesulauks savo kalinčio vyro.

Labiausiai nuteistųjų mėgstami yra Mariaus Jampolskio herojus Liukas ir Tado Gryn herojus Viktoras. Daugelis nemėgsta Mariaus Mačiulio personažo Zylės. R. Martinaitis tvirtina, kad taip yra todėl, kad Zylė nužudė jų aplinkos draugo merginą. Tai natūraliai laikoma išdavyste. 

Serialas „Nemylimi“ nauju lauku nuo pirmadienio iki ketvirtadienio 21.10 val. per TV3.


Šiame straipsnyje: jampolskis mariusNemylimi

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių