Quantcast

Netikėtai miręs aktorius A. Vaišnys amžino poilsio atgulė Prienuose

  • Teksto dydis:

Netikėtai pirmadienio vakarą miręs aktorius ir režisierius Almantas Vaišnys ketvirtadienį atgulė amžino poilsio Prienų kapinėse.

Artimieji prieš kelias dienas prašė, kad žiniasklaidos atstovai laidotuvių nefotografuotų.

Žinia, jog užgeso žinomo vyro gyvybė, buvo netikėta ir artimiesiems, ir kolegoms. A. Vaišnys mirė eidamas 48-uosius metus, tik vėliau paaiškėjo, kad to priežastimi tapo širdies veiklos sutrikimas.

Kaip jau skelbta, ketvirtadienio rytą buvo laikomos mišios Prienų Kristaus Apsireiškimo bažnyčioje.

Komiteto pirmininkas Ramūnas Karbauskis savo ir parlamentarų vardu pareiškė užuojautą aktoriaus artimiesiems, kino ir teatro bendruomenei.

„Tai didelė netektis kino ir teatro bendruomenei, ypač tiems, kurie ilgus metus drauge kūrė, gyveno ir džiaugėsi sėkmėmis bei liūdėjo, jei kažkas nepasisekdavo. Jis buvo jautrus ir labai šiltas žmogus“, – buvo sakoma užuojautoje.

Politikas taip pat pastebėtas tarp būrio susirinkusiųjų atsisveikinti su aktoriumi.

A. Vaišnys 2002-aisiais baigė studijas Lietuvos muzikos akademijos Aktorinio meistriškumo katedroje, vadovaujamoje Algirdo Latėno ir Algės Savickaitės, aktoriaus karjerą pradėjo Panevėžio Juozo Miltinio teatre, filmavosi Lietuvos ir užsienio režisierių filmuose.

Aktorius labiausiai išgarsėjo vaidmenimis televizijos serialuose „Naisių vasara“, „Prokurorai“, „Sniego skonis“, vienas paskutinių jo vaidmenų – filme „Laisvės kaina. Sąjūdis“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Kad nefotografuotu... jeigu zmones negali matyti, tai jiems nereikia ir zinoti, ir nera cia ko rasineti. Paslaptis pasilikite sau, turekites
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių