Quantcast

Naują knygą išleidęs kunigas Benas Lyris: švelnumas man yra dorybė

Grįžti į straipsnį

Pasauliui reikia ne susitaikėliško ,

Pasauliui reikia ne susitaikėliško , portretas
ištižėliško "švelnumo",kuris pasyviai ir " švelniai " stebi kaip Europos šalyje tironai žudo žmones.Dievas nebuvo niekada švelnus, buvo -Teisingas.Reikia Teisingumo ir valios jam vykdyti.Ir tai gali būti nelabai švelnu.

Tamstai žemiau rašiušiusiam

Tamstai žemiau rašiušiusiam portretas
tai va pats laikas pradėti kartoti mokyklos kursą,kas gi smerkia kitą,jei pats/i rašai RAMYNA.

4

4 portretas
Pritrūko pinigų, parašyk knygą. Keista kad šiais laikais žmonės dar bendrauja su dievais. Geriau kartotu kas 10 metu savo žinias nuo 4 klasės visų pagrindinių mokslų programą, žymiai geriau ramyna kūną ir sielą, visiškai prarandi baimę dėl mirties ir daugiau pradėti suprasti savo vietą gamtoje ir aplink supantį tave pasaulį, nors kolkas žmonės negali ji suprasti gal nekada ir nesupras, todėl kad dar kolkas esą žmonės

Aldona

Aldona portretas
Tai yra nuostabu ir nepakartojama pamilti savo gyvenima.Niekada apie tai nepagalvojau. Tik per savo gimtadieni pasimeldziu uz AtA Mamytes vele,nes ji mane paliko 4 metuku ir isejo pas Dievuli,nes labai ji mylejo,man jos labai truko visa gyvenima,kurio daznai nevertinau.Dekoju,Benai uz geras mintis.Gal pavyks nusipirkti Tamstos knyga apie svelnuma- su malonumu perskaitysiu.Stiprios sveikatos Jums ir Dievo palaimos.

Galerijos

Daugiau straipsnių