Quantcast

Mokslininkė: bažnytinis menas nepripažįsta valstybių sienų

Grįžti į straipsnį

TvartelioZinios

TvartelioZinios portretas
Nuo siol galite man kaip dar didesniam mokslininkui galutinai paneigusiam ir sutriuskinusiam ankstesne didzios ir garsios mokslinykes teorija pastatyti paminka. Sakyciau mano naujoji teorija netgi prilygsta plokscios zemes paneigimo teorijai.

TvartelioZinios

TvartelioZinios portretas
As dristu paneigti mokslininkes irodyta teorija. Baznytinis menas turi sienas. Vat pavyzdziui Lietuvoje visiskai absoliuciai nera jokio budistinio meno. Ten kur tie trys marginalai pas save sklepe tris budos statulas is turgaus nusipirke laiko as tu neskaitau, as kalbu apie bustu sventyklas.

TvartelioZinios

TvartelioZinios portretas
Baznycioje nera jokio meno, baznycioje yra kulto objektai. Tie kulto objektai yra buciuojami seilejami, glamonejami, atliekami kazkokie neaiskus seksualiniia ritualai. Menas tai yra fantazijos ir kliedesiai. Vat vamzdis surudyjes ant Neries yra menas nes tai yra kliedesys. Pasakyti baznytinis menas tai reiskia pasakyti baznytiniai kliedesiai. Nu cia gal ir arciau, bet pasakyti kad kazkas yra baznytiniu kliedesiu mokslininke kuri atlieka mokslini ekspermenta su pasventintu sventosios dvasios menu ir irodo moksline teoija , kad bažnytinis menas nepripažįsta valstybių sienų - cia jau yra virs visko

TvartelioZinios

TvartelioZinios portretas
Cia matyt moklinyke is to paties nekaltosios mergeles universiteto

TvartelioZinios

TvartelioZinios portretas
Baznytinio meno moklslininke - AC H U J ET. Net nezinau kuris cia is visu situ zodziu labiausiai medicininis atvejis.

Galerijos

Daugiau straipsnių