Quantcast

Mirė garsi Lietuvos sveikuolė K. Vaištarienė

  • Teksto dydis:

Eidama 88-uosius metus, mirė chemijos mokslų daktarė, docentė, sveikos mitybos ir gyvensenos specialistė, knygų apie subalansuotą mitybą, aktyvų gyvenimo būdą ir gerą savijautą autorė Ksavera Vaištarienė. Žinią apie netektį portalui patvirtino Lietuvos sveikuolių sąjungos viceprezidentė Sigita Kriaučiūnienė.

1932 m. gimusi K. Vaištarienė dėl savo veiklos daugeliui buvo žinoma kaip sveikuolė, savo patarimais besidalijanti su kitais.

Keturių knygų apie mitybą ir subalansuotą gyvenimą autorė ragino atsakingai rinktis maisto produktus, atkreipti dėmesį į jų sudėtį, dalijosi patarimais, kaip koreguoti savo mitybą, kad būtume sveikesni.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to Vero

to Vero portretas
o Jūsų močiūtė irgi tiek daug padėjo tūkstančiams žmonių, kaip gerb.Ksavera vaištarienė?

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
Kai kam čia, žiūriu, tas pats - mirti sveikam ar apsitriedus ligose, save ir artimuosius prikankinus... Būkim sveiki, ypač senatvės sulaukę!

Vero

Vero portretas
Vero mano pažįstama močiute jau eina 102-uosius metus. Valgo viską, jokių sveikuolių nepripažįsta, prie progos is gurkšnelį padarydavo. Visiskai pino proto, vasarą dar savo namučiuose kaime viena pagyvena. Taip kad tos pasakėlės apie sveiką mitybą ir yra tik pasakėlės, kiek likimas tau atmatavo, kokio ilgio atkarpą, tiek ir gyvensi, ir nereikia kitų mokyti kaip gyventi. Jei kas nori būti sveikuolis ar koks veganas, tegu būna, vis tiek likimo neapgausi.
VISI KOMENTARAI 33

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių