Quantcast

Menininkė K. Janulevičiūtė: noriu atsieti mados patirtį nuo vartojimo įgūdžių

Grįžti į straipsnį

Manau

Manau portretas
kad mergina turi potencialo kaip matanti kitaip. Taip kaip nemokame mes pažiūrėt..Tik reikėtų pasiieškoti dėkingesnio, gražesnio ir neiššaukiančio neigiamų emocijų kūrybos žanro. Tikrai kad pirmas įspūdis - šiukšlyno skudurai

Noreciau palaikyti mena, bet

Noreciau palaikyti mena, bet portretas
kazkaip tai blankiai atrodo parodos eksponatai nuotraukose.

Šiuolaikinis menas

Šiuolaikinis menas  portretas
yra mokėjimas neturint gebėjimų ir tingint daug dirbti, pagamint šūdą ir va taip išsidirbinėti.:D) Deja, nėra pas mus berniuko iš pasakos (apart drąsuolių komentatorių po tokiais str.), kuris pasakytų, kad iš tikrųjų ,,karalius nuogas":D)

kauniete

kauniete portretas
Koki mena čia panaudojai ar kad ilgai žiurėjai i tuo skurlius ir fantazavai kaip pakabinti kaip pavadinti ka išgalvoti nematau jokios kurybos tik meno nuvertinima suprastėjima atbukima grožiui tu visu dabar ruošiamu meniniku Tai reikėjo 5 metus mokytis Vienas jusu pasakymas kad mes buki nesuprantam jusu gilios minties TA MES JAU GIRDĖJOM ir tie išvedžiojimai tik sukelia nusivilima Neskaitau kad meninikassu tokiais kuriniais nuejo daug i prieki man tai rodo kad eina atgal NEMACIAU KAD ŽMONES STOVĖTU IR GROŽĖTUSI TUO ATSEIT MENINIU VAMZDŽIU VILNIUJE O KAD BAISĖJASI TAI GIRDĖJAU nereik vargti kurti mokytis PAKABINAI SKUDURA PASTATEI SURUDIJUSI VAMZDI IR GROŽĖKIS nieko tu čia mergužėle neatsiejai geriau kurk mena groži o ta skarmalyna palik madu dizaineriam SĖKMĖS TIKRAM MENE

Gal ir menas..:D)

Gal ir menas..:D) portretas
Ale-bet-tačiau reikėtų prisiminti pagrindinę Meno paskirtį - TARNAUT ŽMONĖMS. Jeigu menininkas ,,nueina per daug į priekį" savo kūriniuose - lieka nesuprastas ir nereikalingas žmonėms, aplinkai. Kurioje jis gyvena ir kuria. Jeigu jis savo kūryba atsilieka nuo visuomenės supratimo bei dvasinio poreikio - irgi tas pats. Taigi - reziume: menininkas be gebėjimų turi visų pirma turėti laiko, erdvės ir kas reikalinga Mene dabartinei visuomenei, supratimą.

AK

AK portretas
Nenaudokite "inspiracijų", koktu jau.

nuomonė

nuomonė portretas
Savaiminis šiukšlynas, supraskite, aukščiausio lygio meno tvarinys. Prie meno turėtų likti ir estetika. Neišprusėliams tokie meno kūriniai auklėjamosios vertės neturi.

Nezurnalistas

Nezurnalistas portretas
"multidimencinis" tvarinys! Tai-menas. Linvistinis

Galerijos

Daugiau straipsnių