Quantcast

LNK „Žvaigždžių duetų“ auksas - Miai ir Giedriui

Prieš šeštadienį įvykusį LNK „Žvaigždžių duetų“  finalą garsiai spėliota - pavyks Rūtai Ščiogolevaitei pagaliau atsikratyti antrosios vietos prakeikimo ar ne. Nepavyko - auksinius mikrofonus iš jos paveržė Mia ir laidų vedėjas Giedrius Leškevičius.

Solidi profesionalų komisija šįkart porų nevertino ir turėjo tik teisę favoritų porai skirti 50 savo balsų. Daugumą jų komisija paskyrė Rūtai ir Mundžiui, ypač  akcentuodami jų profesionalumą. Jei galutinį sprendimą būtų priėmusi ši vertintojų ketveriukė, duetas jau po pirmojo dainų rato finale būtų paskelbtas nugalėtoju. Tačiau didžiajame „Žvaigždžių duetų“ finale sprendimas atiduotas į žiūrovų rankas - jų skambučiai buvo neribojami.

Įvairiose internetinėse apklausose pergalė buvo pranašaujama G.Leškevičiui ir Miai, o „Žvaigžių duetuose ji ir patvirtinta net 9647 žiūrovų ir komisijos balsais. Antri likę Mundis ir R.Ščiogolevaitė surinko 8379 žiūrovų balsus, trečiąją vietą su 2387 balsais užėmė gruzinė laidų vedėja Šorena ir dainininkas Stano, o ketvirtoji su 2280 balsų atiteko Skaivai Jasevičiūtei ir dainininkui Ruslanui Kirilkinui.

Iškart po koncerto kalbinti nugalėtojai, net ir savose rankose laidydami auksinius mikrofonus, negalėjo patikėti savo sėkme. „Nesitikėjau pergalės, galvojau, kad laimės Rūta ir Mundis. Man buvo didžiulis šokas. Noriu padėkoti visiems, kurie buvo su mumis visą tą laiką. Šiuo metu aš esu tiesiog labai laiminga“, - sakė Mia. Dainininkė negailėjo gražių žodžių savo scenos partneriui ir patvirtino, kad juodu žada koncertuoti kartu. Bent jau keliuose suplanuotuose koncertuose.

G.Leškevičius, kurio pasiekimų sąraše iki šiol puikavosi svarus Baltijos karaokės čempionato karaliaus titulas, neslėpė susijaudinimo. Laidų vedėjas - juokais ar rimtai - svarstė, kad pirmoji vieta „Žvaigždžių duetuose“ galbūt yra dar viena užuomina, kad savo gyvenimą reikėtų susieti su muzika.

Tradiciškai - antrą vietą - užėmusi R.Ščiogolevaitė, rodos, dėl to nė kiek neišgyveno. Ir net plačiai šypsojosi. Finale paklausta, kaip reaguotų, jei nugalėtoju būtų paskeltas jos ir Mundžio duetas, Rūta juokavo patikėsianti, kad jos karma pasikeitė - iki šiol ne viename konkurse jai tekdavo tenkintis antrosios vietos kartėliu. Susitaikiusi su šiuo užkeikimu dainininkė po koncerto teigė, kad aukštais pasiekimais „Žvaigždžių duetuose“ nuoširdžiai džiaugiasi.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

daiva

daiva portretas
nuostabi pora,puikus balsai.....saunuoliai!!!!!

as

as portretas
neverti jie pirmos vietos... daug vertesni buvo tapti pirmais tai ruta ir mundis.

Živilė

Živilė portretas
Tikrai, kad rūta su Mundžiu turėjo laimėt, jie tikrai buvo verti pirmosios vietos...
VISI KOMENTARAI 29

Galerijos

Daugiau straipsnių