Quantcast

Lažybų bendrovės: Sasha Son(g) sugebės patekti į finalą

Maskvoje prasidėjusiame Eurovizijos dainų konkurse ketvirtadienį pasirodys Lietuvos atlikėjas Sasha Son(g). Jam prognozuojamas patekimas į finalą, tačiau galimybės su daina „Love“ laimėti šį konkursą vertinamos kukliai. Bukmekeriai pastebi, kad šiemet ypač aktyviai lažinamasi dėl Eurovizijos.

„Nežinau, kaip tai paaiškinti. Tačiau jau prieš pirmąjį pusfinalį lietuviai puolė lažintis. Spėju, kad prieš antrąjį pusfinalį, kuriame dainuos Sasha Son(g), besilažinančių bus dar daugiau“, - teigė lažybų bendrovės „Top Sport“ direktorius Dainius Gulbinas.

Prancūzijos, Didžiosios Britanijos, Ispanijos, Vokietijos atlikėjai bei pernai konkursą laimėjusios Rusijos atstovė į šeštadienį vyksiantį finalą pateko iš karto. Kitos 37 šalys pusfinaliuose kovoja dėl likusių 20 kelialapių į finalą.

Didžiausia Lietuvos lažybų bendrovė „Top Sport“ Lietuvos atlikėjo galimybes laimėti įvertino kukliai - santykiu 1:65. Tai reiškia, kad 100 litų už Sasha Son(g) pastatęs lažybų dalyvis sėkmės atveju laimėtų 6500 litų.

Viliamasi, kad Sasha Son(g) sugebės patekti į finalą. Pusfinalyje už jo patekimą į finalą galima lažintis santykiu 1:1.75.

Šių metų konkurso favoritais laikomi Norvegijai atstovaujantis Baltarusijoje gimęs Alexanderis Rybakas  (1:2.10). Šis 23 metų jaunuolis pats kuria dainas, groja smuiku, pianinu, o konkursui sukūrė dainą su liaudies muzikos motyvais.

Kiti du favoritai - jau du kartus Eurovizijoje dalyvavęs Graikijos atlikėjas Sakis Rouvas (1:5) ir Turkijos atlikėja Hadise (1:8).

„Lietuviai daugiausia stato už Norvegijos, Švedijos ir Graikijos sėkmę konkurse. Ketvirtoje vietoje – Sasha Son(g). Tai suprantama, norisi palaikyti saviškį“, - pastebėjo „Top Sport“ vadovas.

Garsiai Prancūzijos atlikėjai Patriciai Kaas pranašaujama tik septinta vieta (1:23). Didžiosios Britanijos atstovės Jade Ewen, kuriai dainą sukūrė kompozitorius Andrew Lloydas Weberis, galimybės vertinamos panašiai (1:21).

Konkurse bus dar vienas lietuviškas akcentas: Airijos grupei „Black Daisy“ ir atlikėjai Sinead Mulvey talkins lietuvė būgnininkė Asta Milerienė.

Konkurso žiuri vadovaus rusų popmuzikos scenos žvaigždė Filipas Kirkorovas. Komisija finale lems 50 proc. balsavimo rezultatų.

LRT konkurso pirmąjį pusfinalį transliuos antradienį 22 val., antrąjį pusfinalį tiesiogiai - ketvirtadienį nuo 22 valandos. Finalas vyks šeštadienį nuo 22 valandos.

Pagrindiniai konkurso favoritai:

1. Norvegija
2. Graikija
3. Turkija
4. Bosnija ir Hercegovina
5. Azerbaidžanas
6. Didžioji Britanija
7. Prancūzija
8. Švedija
9-12 Malta, Ukraina, Islandija, Estija


Šiame straipsnyje: EurovizijaSasha Sonsasha son(g)

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių