Quantcast

Laidos „7 Kauno dienos“ anonsas (vasario 23 d.)

  • Teksto dydis:

Šią savaitę laidoje „7 Kauno dienos“ daugiau sužinosite apie vaikų darželius, rašytoją, kunigą ir visuomenininką Juozą Tumą Vaižgantą ir išgirsite politologo pasisakymus ne tik apie Kauno mero bandymą „atkąsti“ dalį Kauno rajono.

Šią savaitę laidoje „7 Kauno dienos“ matysite: mokestis už darželius Kaune ir Kauno rajone. Ar situaciją pagerins šeimos darželiai? Kauno rajono savivaldybės valdininkai ieško skubių sprendimų, kaip padėti į darželius nepatekusioms ir eilėse laukiančioms šeimoms. Vietų rajono ikimokyklinio ugdymo įstaigose labai trūksta, todėl, pasinaudodami kitų šalių patirtimi, sugalvojo įkurti Šeimos darželius – tokių Lietuvoje dar nebuvo.

Rašytojas, kunigas ir visuomenininkas Juozas Tumas Vaižgantas – idėjinis Lietuvos nepriklausomybės akto signataras. Laidos „7 Kauno dienos“ komanda keliaus į J. Tumo-Vaižganto memorialinį butą-muziejų, kuriame plačiau susipažins su lietuvių tautinio atgimimo legenda ir jos gyvenimu.


„Pokalbyje 450“ – VDU docentas politologas Bernaras Ivanovas. Pašnekovo laidos komanda teirausis apie Kauno mero bandymą „atkąsti“ dalį Kauno rajono, apie Lietuvos „gelbėtoją“, JAV prezidento D. Trumpo apkaltą ir demokratiškojo dialogo stoką.

Laida „7 Kauno dienos“ rodoma vasario 23 dieną, sekmadienį, 11.30 val. per LRT PLIUS.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Baltas senas vyras

Baltas senas vyras portretas
Prie Vytauto baznycios Kaune pastate paminkla siam sviesiam to meto zmogui. Su suniuku sedeti ant suolo tais laikaisi ir dar kunigui. Tai buvo drasu. Bet dabariniai klerkai baznytiniai nepadare originalaus paminklo. Atbuke klerkai iskelia zmogena vis tiek auksciausio visu sutverimu. Koki vis del to dar buki ir save issiaukstine baznytiniai klerkai
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių