Quantcast

Kultūros ministras, prezidento patarėja atvyko į V. Kuodytės spektaklį atsiprašyti

Grįžti į straipsnį

Triušis

Triušis portretas
Velesniuose reportazuose pati pasake,kad neturi jokiu priekaistu ir tt.Kaip eiti pas Prezidenta toki alasa del ,,s*do sukelus.Auksta morale.

Edita

Edita portretas
O spektaklį pažiūrėjo, bent iš pagarbos :)

kulturos ministrui

kulturos ministrui portretas
reikia eiti, kaip vokieciai sako, NACH...UJ..., geda..., patarejai kazkokie mazvaikiai, patrauke kasiaka..., susikure prezidenturoj "patareju lizdeli"..., klounai...

jUOZAS

jUOZAS portretas
NAUSEDAI ATRODO, KAD SUKLIJUOTA SUDUZUSI VAZA BUS TOKIA PAT.? VISA TAI RODO PER DIDELIS SKAICIUS VALDININKU, KURIE LENGVAI GAUNA "ATLYGINIMUS" CIA TIK KULTURA, O KUR SVARBIAUSI VALSTYBES DARBAI FINANSUOSE, EKONOMIKOJE, KLIMATO KAITOS SFEROJE IR T.T. TUOSE SVARBIUOSE BARUOSE NERA JOKIOS KOMPENTENCIJOS PRADEDANT NUO VISOS SUPULIAVUSIOS TEISESAUGOS, APIE KURIA NAUSEDA NETURI SAVO NUOMONES.

Nedovanotina klaida

Nedovanotina klaida portretas
Kai kurie kalina dėl šio įvykio prezidentą.Betgi sąrašą,kuriame nebuvo įrašyta pretendentė apdovanojimui, prezidentui pateikė kultūros ministras,o prezidento pareiga buvo tik pasveikinti ir įteikti apdovanojimą.Įsivaizduoju,kokią nuoskaudą per ministerijos apsižioplinimą patyrė aktorė.

geda

geda portretas
is jo ministras kaip is daktaro kunigas

Rici

Rici portretas
Apsisikot ant viso pasaulio,vyt tokius darbuotojus lauk,lai geriau gatves sluoja.

Anonimas

Anonimas portretas
Štai šitas ministras iš visų kultūros darbuotojų reikalauja tvarkos ir kokybiško darbo, o jo paties valdose netvarka didžiulė.

Galerijos

Daugiau straipsnių