Quantcast

Kalbininkams nėra blogų žodžių – keiksmažodžiai ne išimtis

Grįžti į straipsnį

,,,.

,,,. portretas
dabar negalima naudoti zodziu MERGA arba BOBA, nes tai yra izeidimas. todel laikas deginti Zemaites knygas nes ten daug izeidzianciu oroma zodziu.

Diagnozė-

Diagnozė- portretas
silpnaprotis runkelis.

ai

ai portretas
geriausias keiksmazodis - beretnykas islaikytinis...

ne rusas atvezes kaisksmazodzius darko kalba

ne  rusas  atvezes kaisksmazodzius darko kalba portretas
o lietuviski ,,KalbiaNYkai,,,[ kalbininkai] Smetonoienes su Smetonom prisiminkit kiek lietuvos nepriklausomybybes priesausryje sie ziurkes prikure lietuvisku barbarizmu , naujoviu , mergAItes, kYbYrai, skalbaLAI valaLAI, [ skalbimo ir valymo reikmenys] na ir simtus kitu visa tauta spjaudedsi nuo siu lietuvisku DARKALU....tudel ne y rusa spjaudykit , o y LIETUVOS KALBININKUS,

**tautas su karteliu, bet linksmai

**tautas su karteliu, bet linksmai portretas
Argi lietuviški keiksmažodžiai ko verti? Rupūžė! Po velniais! Kad tave bala!.. Gyvatė! Po perkūnais! Bjaurybė! Na, yra vienas kitas stipresnis. Š*das! S*binė! Tačiau jie švelnūs, rimto pykčio neišreikši. O va, rusiški, mongoliški - syla! --- Ble* !!! Nax** !!! Pi*** !!! Kur** !!! Dėkojame mūsų seneliams ir tėveliams, kad pergabeno iš Raudonosios ir Tarybinės armijos stiprių žodelių ir papildė mūsų žodyną skoliniais.

Kalbininkų laivas

Kalbininkų laivas portretas
Jei kalbininkams visi žodžiai (net keiksmažodžiai) yra geri, tai kalbininkų laive, иди на***

??

?? portretas
man tie "kalbininkai" jau nebe autoritetas, nes peza nesąmones ir toleruoja visokį svetimą brudą, man tie visokie LED yra ŠDL, PL, o keikiantis - bled, IT yra informacinės technologijos o ne aiti (nusispjaunu ir sakau - niekur neiti), ir t.t. Pošli n... tie visi anglizmai, jei jau keiksmažodžiai toleruotini. "Lietuviui tai yra keiksmažodis, bet žemaičiui – ne." - o nuo kada žemaičiai nebe lietuviai, atskira respublika? Ar nevykėliams kalbininkams suteikta teisė skaldyti Lietuvą?

pirmam

pirmam portretas
kacaplaikis grįzta kaip cunamis su valdzios palaima

teisingai ..nera blogu zodziu

teisingai ..nera blogu zodziu  portretas
jeigu ,,Pizena, sukergsi su Gaidziu ,,gausis transvestitas...

Kai draudziami

Kai draudziami portretas
savos kalbos keiksmai - prilenda bjaurybiu is kitu kalbu. Daug blogesniu!

Vienas iš "vertingų"

Vienas iš "vertingų" portretas
kacaplaikio palikimų yra keiksmažodžiai.Savų šlykštybių neturėjome,todėl perėmėm okupantinius.Todėl,galim siųsti juos jiems suprntama kalba -nach..ui.

Galerijos

Daugiau straipsnių