Quantcast

Kaip E.Daniūtė, N.Juška ir A.Kandelis skylę sienoje darė

Turbūt daugelis dar pamena LNK transliuotą azartišką japonų žaidimą „Takeshi pilis“, kurį komentavęs japonas Fumito tapo tikra televizijos žvaigžde. Pažįstama tik kaip tolima Tekančios Saulės, šventyklų, geišų ir sakurų šalis pasirodė esanti ir linksmiausių žaidimų lopšys. Ne mažiau linksma japonų pramoga „Skylė sienoj“ šiemet pagaliau atsirado TV3. Jau rytoj žiūrovai pamatys, ar vikrūs yra šokėjai Edita Daniūtė, Nerijus Juška ir Andrius Kandelis.  

Gyvuoju tetriu vadinamu žaidimu - lindimu pro artėjančios sienos plyšį - susižavėjo ir būrys Lietuvos žvaigždžių. Sienos tvirtumą, baseino gylį ir vandens temperatūrą (11 laipsnių!), nepasisekus pralįsti, jau išbandė Marijus Mikutavičius, „Die2kai“, serialo „Broliai“ aktoriai, „69 danguje“ merginos ir kiti. Patikėję nuotaikingai pasakojamais kolegų įspūdžiais, pašėlti įsispraudus į sidabrinius „kosmonautų“ kostiumus ryžosi ir scenos dievai A.Kandelis, E.Daniūtė ir N.Juška.

Lankstūs ir atletiški šokėjai neabejotinai pasitikėjo savimi - jiems vienas juokas pralįsti net pro skylę, kurią įveikti galima tik šokant padarius špagatą. Tiesa, kai būtent tokią skylė išniro prieš trijulės komandos kapitonės E.Daniūtės akis, jos pasitikėjimas išgaravo. Šokli moteris išvengė maudynių tik todėl, kad įstrigo sienoje.

O A.Kandelį išgelbėjo miklumas. Pasirodžius aklinai sienai, jam tereikėjo teisingai atsakyti į klausimą  - jį ištarus siena prasimuša vos palietus. Tačiau siena neatsivėrė ir įstūmė jį į baseiną. Vikrus šokėjas išsikapanojo sušlapęs tik vieną koją, tačiau čia pat publikos buvo išvadintas mergaite ir sugėdintas laidos vedėjo Džiugo Siaurusaičio. Nors savo drąsą ir kovingą dvasią A.Kandelis neseniai pademonstravo TV6 projekte „Bokso ringas“, neva įsižeidęs šokėjas vyriškumą šįkart įrodinėjo ir panerdamas.

Vyriškumo testą išlaikė ir N.Juška - į baseiną šoko gracingai atlikdamas piruetą. „TV dienai“ jis papasakojo, kad nors bokso kovomis, meilės trikampių vaidyba ir baimės faktorių išbandymais nesižavi, linksmų triukų ir „mokyklinių“ pramogų su draugų kompanija neatsisako. O A.Kandelis pripažįsta, kad jį tiesiog užvaldęs žaidimo azartas ir galimybė patirti beprotiškų nuotykių. Jis pasirengęs įvairiausiems televizijų siūlomiems iššūkiams. Jei vieną dieną japoniškoji „Takeshi pilis“ atsivers lietuviams, tikėtina, kad šis šokėjas vienas pirmųjų skinsis kelią pabaisų knibždančiame labirinte drąsindamas kitus: „Narsuoliai - pirmyn!“

Nors prieš žaidimą šokėjai kalbėjo labiausiai bijantys šalto vandens, bet vaikinai baseine jautėsi kaip žuvys. Tik E.Daniūtė šaukėsi gelbėtojo Eriko pagalbos. Šokėja tvirtino, kad išbandyti neįprastą pramogą nusprendė ne tik pasiilgusi siautulio, bet ir norėdama įrodyti, kad šokėjų protas - ne tik kojose. Tiesa, po žaidimo šlapia kapitonė pripažino, kad vis dėlto atsakymo į sienos klausimą „Kas žiba dieną ir naktį - langas ar auksiniai dantys?“ nerado.

Prieš kelis mėnesius nufilmuotą šlapią „Skylės sienoj“ laidą žiūrovai per TV3 pamatys vasario 18 d. 20.15 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių