Quantcast

Jubiliejų švenčiančiai dainininkei N. Tallat-Kelpšaitei – šalies vadovų sveikinimai

  • Teksto dydis:

80-ojo jubiliejaus proga dainininkę Nijolę Tallat-Kelpšaitę sveikina prezidentė Dalia Grybauskaitė ir ministras pirmininkas Saulius Skvernelis.

„Esate populiariosios muzikos legenda, daug metų džiuginanti Lietuvą savo dainomis. Jūsų balsas, daugeliui puikiai pažįstamos melodijos ir šiandien yra ypatinga dovana jus mylinčiai ir vertinančiai publikai bei vis naujoms klausytojų kartoms“, – rašoma šalies vadovės sveikinime.

Prezidentė dainininkei padėkojo už neblėstančią meilę muzikai ir ilgą sceninės kūrybos kelią bei jubiliejaus proga palinkėjo sveikatos ir stiprybės.

Premjeras S. Skvernelis sukakties proga dainininkei nuoširdžiai padėkojo už neįkainojamą indėlį į kultūrą bei palinkėjo gražios ir jaukios šventės, stiprios sveikatos, kūrybinio polėkio ir neblėstančios energijos.

„Esate išskirtinė asmenybė. Jūsų melodijos įrašytos į lietuviškos muzikos aukso fondą, jos nenustoja skambėti ir džiuginti tiek vyresniosios, tiek jaunesniosios kartos klausytojų. Jūsų išskirtinė asmenybė ir ilgametė veikla šalies kultūriniame gyvenime įprasmina atsidavimą menui, žmogui, visuomenei ir valstybei“, – rašoma premjero sveikinime.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Cha cha

Cha cha portretas
Išskirtinė asmenybė.....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių