Pereiti į pagrindinį turinį

J.Miliaus ir „4tango“ tandemas – pajūryje

2009-09-11 15:05
J.Miliaus ir „4tango“ tandemas – pajūryje
J.Miliaus ir „4tango“ tandemas – pajūryje

Šeštadienį Palangoje skambės tango ir miuziklų arijos, atliekamos Jeronimo Miliaus ir ansamblio „4tango“.

Grupės „Soul Stealer“ vokalistas J.Milius, 2008-aisiais „Eurovizijos“ konkurse atstovavęs Lietuvai, sužavėjo žiūrovus ir komisiją dalyvaudamas auksinio balso konkurse - televizijos projekte „Triumfo arka“.

Naujasis dainininko amplua pranoko visus lūkesčius, tačiau jis liko ištikimas savajam stiliui ir dainuodamas su ansambliu „4tango“ - įspūdingu, reto grožio balsu J.Milius įkūnija miuziklų personažų jėgą, o nemirtingi A.Piazzolla'os opusai dera su užburiančiu miuziklų ir roko operų pasauliu.

Bendras vokalisto ir „4tango“ projektas pasakoja keturias meilės istorijas, atliekamas skirtingais muzikos stiliais.

Koncerte J.Milius dainuos ištraukas iš miuziklų „Praėjusieji penkeri metai“, „Paryžiaus katedra“, o programą vainikuos projekto „Triumfo arka“ klausytojus pavergusios skausmingos Baltaragio ir Jėzaus Kristaus arijos. 

Ansamblis „4tango“ -  akordeonistė Kristina Žebrauskaitė, pianistas Feliksas Zakrevskij, altistė Birutė Bagdonienė ir kontrabosininkas Donatas Bagurskas. Kartu jie yra koncertavę su daugybe ryškių atlikėjų, nuolat rengia įsimintinus ir didžiulio žiūrovų susidomėjimo sulaukiančius koncertus.

Šį “metalisto” J.Miliaus ir „4tango“ kūrybinį tandemą patys atlikėjai juokais vadina „Tangalica“.

Tango ir miuziklai, profesionalūs muzikantai ir charizmatiškas solistas - tai nekasdieniškai skamba ir žada stiprių potyrių.

J.Miliaus ir „4tango“ koncertas - rugsėjo 12 d. 20 val. Palangos kultūros centre „Ramybė“ (Vytauto g. 35). Bilietai - po 35, 40 litų. Bilietus platina bilietai.lt, taip pat juos galima įsigyti viloje "Ramybė" (Vytauto g. 54) arba prieš koncertą prie įėjimo.