Quantcast

J.Jurkutė D.Chlebinskui: „kai toks veidas - nėra, ką gąsdinti“

Projekto komisija ir laidos vedėja Jurgita Jurkutė negailėjo kritikos šokusiai porai – Donatui Chlebinskui ir Gintarei Slausgalvienei. “Kai toks veidas,- nėra, ką gąsdinti”, – leptelėjo J. Jurkutė. G.Slausgalvienei komplimentų nepagailėjusi žiuri, Donatą sukritikavo. Jurijus Smoriginas pastebėjo, jog “kūnas geras, bet veidas tuščias”. Taip pat jam užkliuvo pozuojanti Donato maniera. Netrukus, šmaikštusis žiuri narys spontaniškai užlipo ant stalo.  “Volodia” pavadinęs p.Romanovą, J.Smoriginas palygino Donatą su juo, sakydamas, kad  šis jaunas, nesenas, tačiau “šoka, kaip Romanovas”.

Tuo tarpu ant  šalia Kristinos Ivanovos sedėjusio vaikino kelių prisėdęs Vytautas Šapranauskas iškvotė Kristiną. Ši prasitarė, kad pasitraukė iš šou dėl ligos. Vedėjas uždavė provokuojantį klausimą: “liga – tai principas ar priežastis?. Kristina liko ištikima savąjai versijai.


Šiame straipsnyje: Šok su manimi

NAUJAUSI KOMENTARAI

Ie

Ie portretas
kam gali būti tai įdomu?.. nei vedėjai, nei jų komentarai, nei žiuri, nei dalyviai nėra tokie patrauklūs, kaip jie patys įsivaizduoja.. pramoga ir įkyri pramoga..

NACIUS

NACIUS portretas
KAIP TEN SU TUO BURATINU AR TIKRAI BUVO APSIRUKES ZOLES KAD TOKS IDOMUS ATRODE.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių