Quantcast

J. Bieberis dėkojo savo gerbėjams už palaikymą po koncerto Londone

Kanadiečių popmuzikos dievukas Justinas Bieberis „Twitter“ parašė, kad „atsigauna“ po ketvirtadienio nualpimo Londono scenoje, po kurio buvo nuvežtas į ligoninę.J.Bieberio atstovė Melissa Victor žurnalistams sakė, kad dainininkas nualpo per savo koncertą Londono arenoje „O2“ ir buvo nuneštas į užkulisius, kur 20 minučių pailsėjo ir pakvėpavo gydytojų duotu deguonimi.

19-metis J.Bieberis po pertraukos grįžo į sceną, o jo atstovai sakė, kad jam viskas gerai. Pasak M.Victor, „Boyfriend“ atlikėjas nepaisė gydytojų nurodymų ir grįžo į sceną baigti koncerto.

Vėliau dainininkas 35-iems mln. savo sekėjų „Twitter“ parašė: „ačiū visiems, padėjusiems man šįvakar. geriausi gerbėjai pasaulyje. aiškinuosi, kas nutiko. ačiū už meilę“.

Tai ne pirmas kartas, kai J.Bieberis koncerto metu susmunka scenoje. Pernai birželį jis Paryžiuje patyrė smegenų sutrenkimą, kai per koncertą atsitrenkė į stiklinę sieną.

Bilietai į J.Bieberio pasaulinių gastrolių „Believe“ koncertus Londone buvo išparduoti, bet koncertai neapsiėjo be problemų.

Antradienį, per pirmąjį iš keturių vakarų arenoje „O2“, J.Bieberis papiktino gerbėjus tuo, kad beveik dvi valandas vėlavo. Tai jis paaiškino techninėmis problemomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
o siandiena jo koncerte bent viena lietuve tikrai yra. dabar vyksta konsertas.

pederu

pederu portretas
pederastas
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių