Quantcast

Istorijos pamokos Pakruojo dvare

Grįžti į straipsnį

Marija

Marija portretas
Tiesiog nežinau, kodėl tokia Jūsų nuomonė. Mes keliavome abi su dukra ir mums buvo duota labai daug dėmesio, pamatėme nuostabių dalykų, papasakojo visą dvaro istoriją, tradicijas. Mes esame labai nudžiugintos. Tikrai grįšime dar ne kartą su savo svečiais, kurie atvyks pasižiūrėti Lietuvos.

kmz

kmz portretas
Įėjimas į dvaro teritoriją 16euru. O Jus pasitiks GIRTI animatoriai su plastikine stiklinaite alaus rankoj, neskanus maistas baltojoje salėje (kaip galima iškepti gabaliuką vištienos tokį sausą ir be skonio ir už tai paimti 8 eurus ???), kostiuminėj sudraskyti ir nešvarūs kostiumai už 7e ar 8e. Dvare pamatyti galima truputis gyvųjų amatų, pastatų fasadai ir kelios prieinamos salės dvare (papildomai už ekskursija 7E) , kiek įdomesnė alaus degustacija pas Žaldoką, nors ir jis jau buvo prisivaišinęs gerokai (degustacija ir užkandukai papildomai 10e) ir dviejų žirgų lenktynės, kurios truks pusantro rato, bausmių rūsys, dar keli animuoti pasirodymai (įskaičiuoti į įėjimo kainą)... Reik ne reklamas užsakinėti, o gerinti paslaugos kokybę, nes vertiname PRASTAI.

gintas

gintas portretas
atvažiuoji 150 km,ir privalai nusipirkti bilietą už 16 eur. vienam suaugusiam, kad galėtum pasivaikščioti su nepažystamų žmonių grupe paskui gidą,tai vyksta savaitgaliais,o individualiai gali vaikščioti tik nuo 16.00val.

Galerijos

Daugiau straipsnių