Quantcast

Išlydėta šeštoji „Nacionalinė ekspedicija“: kur maršrutas drieksis šįkart?

Grįžti į straipsnį

Ausra

Ausra portretas
Sekmes nauju potyriu smagiu nutikimu visiem visiem Saunuoliai kad vel i Nauja ekspedicija patrauket

Straipsnis "2019.02.01. KODĖL LT TELEVIZIJOJE LEIDŽIAMA

Straipsnis "2019.02.01. KODĖL LT TELEVIZIJOJE LEIDŽIAMA portretas
"Aš kiekvieną kartą apsidžiaugdavau, kai pasirodydavo laidos „Būtovės slėpiniai“, „Nemunu per Lietuvą“, „Nacionalinė ekspedicija“, „Dniepru per Ukrainą“, nes tokių laidų sovietiniais laikais nebuvo. Tačiau žiūrint tas laidas, vis dažniau tekdavo nusivilti. Ėmė erzinti laidos vedėjų pomėgis vis ką nors pašiepiančio, užgaulaus pasakyti apie lietuvius. Niekada nieko blogo apie lenkus, Apsaugok, Viešpatie! Bet, va, apie lietuvius, tai tiesiog smagu. Na kaipgi be šito?.. Ėmiau nesuprasti, kokios valstybės interesus jie gina. Pavyzdžiui, Gudavičius sakydavo, kad mes, lietuviai, esame nusikaltę prieš rusus, dėl to, kad atplėšėme Ukrainą nuo Rusijos. Padėtis ilgainiui ėmė aiškėti sužinojus, kad Gudavičius yra išrinktas Sankt Peterburgo akademijos nariu. Vėliau sužinojau apie tris Bumblausko ordinus (riterio kryžius) ir kitokius apdovanojimus, gautus iš Lenkijos valstybės ir man ėmė aiškėti, kodėl jis apie lenkus kalba pagarbiai, o apie lietuvius kritiškai. "

Gerus pinigus gauna propagandistai - keliaunykai

Gerus pinigus gauna propagandistai - keliaunykai portretas
Kadangi dėl maršruto ypatumų ekspediciją padaryti kaip įprastai lenkomaniška sunkiai pavyks, todėl, manau, ji bus pabrėžtinai košerinė...

eiliniai

eiliniai portretas
vagys biudzetiniu pinigu,linkiu jums visiems banditeliams nugarmet i bedugne.Dveskit.

Pilietis

Pilietis portretas
Absurdas, kodėl šie ponai važinėjasi už mūsų pinigus.Lietuvos istorijos laisvai prienamos bibliotekose, internete ... Tai kodėl jie prisidengę iškilmigomis iškabomis ,pvz nacionalinė ekspedicija, poilsiauja .Tegul susirenka pingus patys-mes atostogaujame už savus pingėlius. Tai kodėl jie išrinktieji?

juostuoti

juostuoti portretas
is kur pabege ?

Galerijos

Daugiau straipsnių