Quantcast

Į Prezidentūrą neįleido ne tik V. Kuodytės: pasakė, kad mums neliko vietos

Grįžti į straipsnį

Tai ar tam buvusiai už tvarto

Tai ar tam buvusiai už tvarto portretas
Prie ko čia Kubilius ar konservatoriai?Jau tiems karbauskiniams visai suskystėjusios smegenys,nes kaip ir pačiam jų naisiniam vadukui niekaip neapsieinama be konservatorių,Lanndsbergio ar Kubiliaus.Nieko nepadarysi,jei smegenėlės nieko daugiau neišmąsto.

Pranas Pričkus

Pranas Pričkus portretas
Įdomu ką kalba Šaltenis dabar apie TSRS kariuomenę. Skaičiau ką rašė Lietuvos LTSR rašytojai, prie savo nuotraukos. Na, tokie laikai buvo, bet P.Cvirkai irgi tokie laikai buvo? Vienus apdovanojame, kitus trypiame?

Petras

Petras portretas
Verkiau dvi paras.Atsakingas kulturos ministras.

Rasa

Rasa portretas
Prezidentūra - ne Žalgirio arena.

Balsavusiai už tvarto kumelę

Balsavusiai už tvarto kumelę portretas
Tu gali čia savo opiumo skystimų nepilstyti - visi nujautė ko iš tos konservyno iškamšos laukti. Jau buvo vieną kartą valdžioje..Neatsimeni kap su Kubilu Valstybinę paskolą ėmė? Ne kad pigiau bet kuo brangiau. O kiti darbeliai? O jos grynai ,,metalinis" liberalinis mastymas? Asocialus cinizmas? Jokie diplomai tokio mėšlino vidaus pasaulio neužmaskuos ir jokios į tokią asmenybę sukištos žinios jos nepadarys žmoniškos.. Viena laimė kaip mano baba sako kad Dievas yra tai prapylė ir liko ožynui himnų giedot.Tfu.

Pensininkas

Pensininkas portretas
Tai ką, jie jau net suskaičiuoti personas ir suorganizuoti elementaraus renginio nepajėgia? Štai ką reiškia surinkt bijančius darbo žalius karjeristus į savo komandą

kembrikas

kembrikas portretas
Suds vis laik smds.Sake mano papunis.

Manau

Manau portretas
Kad kas pateikia sąrašą tas ir kaltas,prie ko čia prezidentūra.Matomai ministerijoje yra savų ir ne savų.

Balsavau uz Simonyte.

Balsavau uz  Simonyte. portretas
Liudna ,kad sitokie valdininkai dirba ministerijose.Liudna,kad is Prezidento pazadu,kad prezidentura bus atvira visuomenei tik liko zodziais.Nejaugi nebuvo didesnes sale ,kad apdovanuotojus galetu pasveikinti kolegos.Gaila,kad matyt tai svogeriu dirbanciu ministerijose darbai.Specialistai sitaip nedirbtu.Bet auksto lygio specialistai priversti palikti Lietuva.

Vėtra

Vėtra portretas
Atsivėrė Prezidentūros durys visuomenei....

Artūras

Artūras portretas
Arogancija banksterio greitai išlindo !

Galerijos

Daugiau straipsnių